STOP SCAMMERS. com

Scam letter(s) from Ekaterina Domrachiwa to Michel (Belgium)

Letter 1
Groeten van RELATIEPLANET. Hartelijk dank voor uw e-mail. Dit is mijn e-mail. Nu kan ik schrijf je brieven. Ik heb nog meer foto's. Voor mezelf zou ik schrijf in mijn volgende brief. OK? Ik wacht op uw brief op dit is mijn kleine letter.
Letter 2
WOUW :-) Je schreef me een Michel? Dit is een verrassing voor mij.
Ik dacht dat je me schrijven of niet. Dus ik ben echt blij dat je me een geschreven Michel. Ik kan alleen maar de werkende computer te gebruiken, dus ik heb een probleem met instant messaging. Ik hoop dat je het niet erg communiceren via e-mail? Ik zal proberen om uw e-mail schrijf elke dag, vrije tijd op het werk. Ik werk als onderwijzeres. Ik hou van een actieve levensstijl. Waar werk je? U schrijft een brief naar het kantoor of van thuis uit? Vaak **** u reageren op mijn brief?
Ik wil u vragen een zeer belangrijke kwestie voor mij. Wat wil je van vrouwen Michel? Flirt? Huwelijk? Waarom heb je besloten om te communiceren op het internet? Het is heel belangrijk voor mij. Omdat ik ben op zoek naar een serieuze relatie. Ik wil niet te flirten. Ik zal mijn naakt foto's. Ik heb niet eens hebben deze foto's. Ik hoef alleen maar realiteit en transparantie in de relatie. Ik wil dat je het te begrijpen meteen.
Welke talen ken je? Ik ken de Engels taal. Ik begrijp ook de Nederlandse taal. Welke taal we communiceren? Ik hoop dat er geen taalbarrieres. Bent u het eens met me Michel?
Ik wil heel graag om uw foto's te zien. Stuur me je foto's! OK? Ik stuur je mijn foto's. Ik hoop dat je waardeert mijn foto's en je zult mij *** foto's. Ik wens u het allerbeste.
Letter 3
Heb jullie niet gereageerd op mijn brief Michel?
Ik had niet verwacht dat u mijn brief te beantwoorden. Michel Oh, ik ben vergeten om mijn naam te schrijven in mijn laatste brief. Mijn naam is Ekaterina. Misschien zult u worden verrast, maar ik ben uit Rusland. In mijn profiel werd vermeld in een ander land. Ik wilde wijzen op Rusland, maar ik was niet in staat om te registreren. Selecteer vervolgens een ander land en ik was in staat om te registreren. Ik denk dat dit een fout van computerprogramma's of datum service werkt niet met elk land. Maar ik hoop dat dit niet onze kennismaking te voorkomen. Voor u is het niet een probleem dat ik uit Rusland? Als u niet wilt kennismaken met een meisje uit Rusland, zal ik niet op staan ??dat je schreef me. Maar ik denk dat alle relaties zijn gebaseerd op eerlijkheid en vertrouwen. Zelfs als de correspondentie over het internet. Bent u het eens met me Michel?
Als je me wilt weten, ik zal niet tegen, zelfs ik zou gelukkig zijn. Ik ben sociaal meisje. Ik wil meer over u weten. Ik hoop dat ik niet schrijf u tevergeefs en zal een e-mail te krijgen van jou. Maar ik herhaal dat ik wil dat je ook geinteresseerd in de communicatie met mij en serieus te worden genomen om mijn brieven. Michel Begrijp je me? Ik hoop dat jullie geinteresseerd zijn om te weten over mij en mijn leven. Ik ben al 28 jaar oud. Mijn verjaardag is 18 maart. Mijn lengte - 172 cm Mijn gewicht - 58 kg. Mijn favoriete bloem - rode rozen. Ik heb geen slechte gewoontes. Ik heb geen persoonlijke leven. Ik ben alleen en was niet getrouwd. Ik heb geen kinderen. Ik woon samen met mijn ouders in een bescheiden appartement met twee slaapkamers. Ik heb eerder geen buitenlandse vrienden hebben en ik ben nog nooit in een ander land. Mijn hele leven was ik het leven in zijn geboortestad. Maar gelukkig heb ik nu een nieuwe vriend uit een ander land. En het is je Michel. Je wilt mijn vriend zijn?
Ik zou blij zijn als ik heb een vriend uit een ander land. Ik wil heel graag meer over u weten. Ook zal ik meer schrijven over jezelf. Ik heb altijd op prijs gesteld bij mannen nobelheid en vaardigheid om op te komen voor zijn dame. Kun je opstaan ??voor zijn vrouw? Ik denk dat als twee mensen in alle eerlijk met elkaar en ze hebben een wederzijds begrip, ze hebben gezorgd voor een mooie toekomst. Wat vind je van dit?
Nu ik klaar ben mijn brief. Ik hoop dat ik geinteresseerd ben in u op zijn minst een beetje.
Met vriendelijke groet je vriend Ekaterina.
Letter 4


Hallo mijn vriend Michel. *** was je dag? Ik hoop goed:)
Ik ben erg blij dat je niet mijn brief afgewezen. Ik ben **** dat je me niet te beantwoorden. Dus ik ben echt blij dat je niet vergeten om mij. Ik ben **** voor wat je niet eens willen me weten vanwege de afstand tussen onze landen. Ik wil dat je eerlijk tegen me.
Ik begrijp dat u de zorg waarom ik schrijf u vanuit Rusland. Vandaag las ik op het Internet is erg slecht artikel. In dit artikel staat geschreven dat alle mensen uit andere landen denken dat alle meisjes uit Rusland alleen maar geld willen. Oh, mijn God! Het is waar Michel? Ben jij ook zo denkt Michel? Waarom mannen denken op deze manier? Ik wil u waarschuwen dat ik niet geinteresseerd in uw geld. Ik wil zeggen dat ik nooit gezocht voor geld. Ik ben nooit geinteresseerd geweest in geld. Ik heb nooit leefde in luxe en gemak. Ik schreef aan jou om kennis te maken, om gemeenschappelijke onderwerpen te vinden om mee te praten. Ik hoop dat u niet denkt dat zo slecht van mij.
Ook op het internet een heleboel van de mannelijke perverselingen. Bent u het eens met me Michel? Ik ontmoette een paar mannen op het internet, maar deze mannen mij bedrogen en beledigd mijn gevoelens. Voordat je schrijft me een paar mannen. Ze wilde eerst mij te ontmoeten. Ik vertelde hen dat ik niet uit gedachten. Maar dan zijn deze mannen zijn voortdurend vroeg mijn naakt foto's. Ik was geschokt! Ik zeker niet stuur ze geen naakt foto's! Ik vertelde hen dat ze niet schrijven me niet meer. Nu heb ik wat angst. Maar ik hoop dat je andere belangen hebben en dat je me niet vragen om naakt foto's. Dus ik waarschuw u, dat ik niet zal u mijn naakte foto's! Ik heb niet eens zulke foto's. Michel Begrijp je me? Vergeef me als ik schrijf u over dit alles, maar ik heb geen geheimen voor je. Ik schrijf alleen maar de waarheid. En ik ben echt boos op deze mannen.
Ik heb nu geen zin om iets te schrijven. Vergeef me, alsjeblieft Michel Ik ben de waarheid schrijven. Maar ik kan niet anders zijn. Ik hoop dat je niet boos op me. Nu moet ik het einde van mijn brief. Schrijf uw mening over mijn brief. OK?
Ekaterina
Letter 5
Hi Michel
Ik kreeg een zeer onaangename brief van u, en erg in de war! Ik begrijp uw bezorgdheid, heb ik gehoord dat er mensen zijn die profiteren van buitenlanders. Deze mensen sterk interfereren met de normale dating internetverbinding. Ik betreur het dat in mijn land zo'n meisje leven en ik ben beschaamd en heel onaangenaam. Nu moet je niet vertrouwt me! En ik weet niet *** om ervoor te zorgen dat u zonder twijfel in mij! Ik weet niet kwalijk nemen en ik begrijp alles. Maar ik ben niet geinteresseerd in uw geld. Ik schrijf u om te communiceren met u samen om een gemeenschappelijk thema voor de communicatie te vinden.
Ik ben gestoord door een andere vraag: Ik heb gehoord dat sommige meisjes naar het buitenland naar haar minnaar, en dan is er blijven geen geld om naar huis terug te keren. Ook zijn gedwongen om geld te verdienen is vies werk, en zelfs in het lichaam de handel. Ik hoop dat u bent, u begrijpt mijn angsten en je zult me vergeven voor wantrouwen. Ik wil graag verder met u te communiceren. Ik hoop dat je begrijpt me. Ik zal blijven wachten voor je brief.
Ekaterina
Letter 6
Hallo Michel. Dit, nogmaals, ik ben je vriend Ekaterina.
*** gaat het vandaag? Michel Vertel me eens, *** was je dag? Wat is er nieuw is er gebeurd in je leven? Ik ben helemaal goed. Misschien bent u al wist dat ik niet kon schrijven u brieven per dag, en op hetzelfde moment. Meestal schrijf ik u van onze school bibliotheek. Helaas leerkrachten in onze school geen gebruik maken van internet voor persoonlijke doeleinden. Dat is de reden waarom ik schrijf u in het geheim. Dus ik heb een probleem met instant messaging. Ik kan geen programma's gebruiken MSN, Skype en anderen. Ik hoop dat je het niet erg communiceren via e-mail? Onze school directeur is zeer streng. En hij was boos toen leraren besteden *** tijd aan persoonlijke zaken. Misschien is het waar dat onze directeur gezegd dat het werk dat we moeten werken. Maar voor een hele dag werken soms heb ik een hoofdpijn. Het is echt vermoeiend. Maar soms heb ik schrijf u vanuit een internetcafe of van iemand die ik kende. Ik denk dat het niet zou worden een probleem.
Ik vergat je te schrijven dat ik de steunfonds voor weeskinderen inclusief. Ik hoop dat je niet uit te leggen wat een fonds voor de weeskinderen te ondersteunen? Dit fonds staat open voor onze school. Ik ben betrokken geweest bij het leven van het fonds. Voor mij is het leuk, kan ik kinderen helpen. *** denk je over dit Michel?
Ik zei toch dat ik een enig kind? Mijn moeder naam is Irina, ze is erg aardig en gevoelig. By the way, ze was ook een leraar in onze eigen school. Ze houdt ook kinderen. Misschien is de liefde van kinderen is in ons bloed. Mijn moeder leerde mij alles wat ze weet. Paus noemde Vladimir, was hij streng, maar rechtvaardig. Hij werkt als vrachtwagenchauffeur. Paus is vaak niet thuis, omdat hij moet gaan op zakenreis. Samen met deze brief, zal ik foto's plaatsen van mijn ouders en mijn jeugd foto's. Ik hoop dat je het niet erg vindt?
Wat ga je vandaag doen Michel? En ik ga vanavond Pelmeni koken. Heb je gehoord over dit gerecht? In verschillende landen, is dit gerecht anders genoemd. In Georgie, is dit gerecht heet - Khinkali, China - Dim Sami, in Oezbekistan - Manti, en in Italie - Ravioli. Dit gerecht is heel gebruikelijk in Rusland, vooral in de winter als er veel feestdagen. Nieuwjaar, Kerstmis en Driekoningen, de belangrijkste gerecht van ravioli. Zonder hen, een vakantie geen vakantie. Over de voorbereiding van dit gerecht kost een beetje tijd. Zeker, nu ik heb weinig tijd na het werk.
Vergeef me, maar ik moet gaan Michel. Ik hoop dat mijn brief aan u altijd een goed humeur mee te nemen! Al snel, ik weet dat dit:)
Met veel respect van jou Ekaterina
Letter 7
Hoi, leuk Michel!
Ik ben blij want ik wil met jou serieuze relaties. En ik hoop dat je het ook wilt. Onze correspondentie zal ons helpen om dichterbij, en het zal goed zijn. Ik had alleen maar vrienden en geen relaties. Ik ben een serieus meisje en ik wil alleen maar serieuze relatie, dus ik vond een man tot nu toe. Onze kennismaking met u een plezier voor mij. Michel Ik ben blij dat onze correspondentie verder, en onze vriendschap met je sterker wordt. Voor mij is het belangrijk dat alles wat we schrijven elkaar, oprecht en interessant.
Vandaag aan het werk was niet gemakkelijk. In mijn klas is er een jongen Kostya. Vandaag de dag is hij zich onderscheidde meer dan iemand anders in de klas, hij smeerde mijn stoel met lijm. Ik zat op deze stoel. Collega's lachte naar me. Van de buitenkant ziet het er grappig. Maar ik heb niet lachen. Ik zwoer erg veel! Maar ik begrijp kinderen. Immers, voor hen is het allemaal een grap. Het is allemaal dezelfde kinderen. Ook wij waren een keer zo.
By the way, mijn moeder weet over onze correspondentie en vriendschap. Ik vertelde mijn ouders dat ik kopieren via het internet met u mee. In het begin waren ze een beetje verbaasd over *** ik je ontmoette, want op tv toonden een programma waarin de Russische meisjes werden in het buitenland weg en dwongen hen tot prostitutie daar. Vergeef me zo slecht woord Michel. Maar ik zei dat je niet zo'n man. Mijn moeder wil dat ik gelukkig te zijn, ze wil me alleen maar goed.
By the way, *** je je voelt over het einde van 21 december 2012? Nu de hele wereld heeft het erover. Wetenschappers zeggen dat het een cruciale periode voor de planeet Aarde, dat moet worden grote natuurrampen over de hele wereld. Hoewel het nu altijd zien op TV bij verschillende overstromingen, aardbevingen. Maar als er zo'n verschrikkelijke tragedie, ik wil dicht bij haar man blijven in deze moeilijke tijd. Hoewel veel mensen zeggen dat de hype. Heeft iemand op dit geld te verdienen? *** kan ik geld verdienen aan andermans ellende Michel?
Mijn lieve, vandaag heb ik besloten om u mijn nummer. Dit is 89327784514. Michel Ik weet dat u **** vertrouwen. Immers, je voor mij werd een goede vriend. Maar je kan nog steeds niet noemen mij, want mijn kamer is niet beschikbaar. Michel Begrijp je me?
Ik zal erg blij om te wachten op uw brief.
Met betrekking tot uw Ekaterina!
Letter 8
Hallo mijn lieve Michel.
*** is je dag? Wat doe je? Toen je wakker werd? Ik zou veel voor te hebben om wakker te worden vandaag de dag in je armen. Ik wil in je ogen kijk. Ik wil wakker worden uit je kussen. Wat zal onze eerste kus Michel zijn? Wat denk je? Ik denk dat het heel lief en hartstochtelijke kus worden. Ik wil heel graag deze kus proberen nu. Ik weet zeker dat het zal onvergetelijk zijn. Ik weet niet waarom, maar na een ontmoeting met jou voel ik me goed. Ik heb heel veel sterkte. Constante verlangen om iets te doen. Ik ben gewoon blij ... Mijn schat, ik wil dat je komt naar Rusland. Wanneer je aankomt in Rusland? Ik wil je zien in mijn stad. Begrijp je me, mijn beste Michel?
Ik wil dat je Michel weet dat ik niet ben op zoek naar een rijke man, net als veel vrouwen nu! Ik ben niet geinteresseerd in rijkdom en luxe geschenken. Het belangrijkste ding voor mij om mijn man te krijgen kon voldoen aan de behoeften van het gezin! En de rest denk ik dat moet de vrouw. Een vrouw moet in staat zijn om *** families, schone kleren, schoon huis feed. Maar veel vrouwen niet willen doen. Zij geven de voorkeur aan een meid te hebben. Maar zou koken voor het gezin, is dat slecht? Zou het schoonmaken van het huis, het is slecht Michel? In de ochtend met haar man te vergezellen om te werken met een heerlijk ontbijt en 's avonds te ontmoeten met een heerlijk diner! Dat is een echte familie geluk! En ik wil het! Natuurlijk begrijp ik dat onze relatie is slechts virtueel. Maar ik denk dat we dicht bij een echte serieuze relatie krijgt. Dit is gewoon de volgende fase van onze relatie. De afstand tussen ons is niet een belemmering.
In een van mijn brief schreef ik aan u over Pelmeni. Ik wil nog steeds praten over de Russische eten. Ik hoop dat je een dag Pelmeni proberen. Ik denk dat je al dat mijn grootste keuken wist - Russisch. Daarnaast Pelmeni hier vele heerlijke en onvergetelijke maaltijden. In de Russische keuken is een heerlijke soep "Borssh" en "Schi". Ook Russische keuken is beroemd om pannenkoeken. In ons land zijn er veel mooie salades. Ik kijk naar haar figuur en proberen om mijn lichaam normaal is. Ik probeer niet aan een verscheidenheid van dieten die niet te dik te gebruiken. Het is veel gemakkelijker en leuker om zich te ontdoen van overtollige gewicht te krijgen met de hulp van de sport. Mijn dieet is vrij eenvoudig. In de ochtend heb ik weinig tijd en zo slaagde ik erin een snelle snack en een kopje koffie. Voor de lunch eet ik meestal een salade en een soep. Mijn favoriete salade "Olivie". Ik heb de lunch op het werk. Na het werk kom ik thuis en maken het diner. Ik kan koken veel verschillende gerechten. Het belangrijkste ding om alleen een beetje fantasie hebben.
Ik zal altijd bereid om uw brieven te ontvangen! En tot je brieven, dan zal ik je missen! Ik ben zo eenzaam zonder jou Michel!
Uw romantische Ekaterina PS: Vergeet niet te kijken naar mijn foto's.
Letter 9
Hier weer ik, je onrustig Marina.
*** gaat het Michel? *** voel je je? Wat doe je vandaag? Ik hoop dat jullie allemaal goed. Mijn vrienden en ouders zeggen dat ik heel veel veranderd is in de afgelopen jaren. Ze zijn allemaal verbaasd over mijn geluk.
Gisteravond lag ik en dacht voor een lange tijd. Ik dacht ook over jou. Ik nog steeds niet geloven dat ik een ontmoeting met iemand uit een ander land. Ik ben al in veel Russische steden. Maar ik heb nooit in het buitenland geweest. Je graag Michel reizen? Jullie zijn in andere landen? Afgelopen zomer tijdens de vakantie met mijn collega's, waren we op zee in de stad Sochi. In 2014, de stad hield de Olympische Winterspelen. Toen ik voor het eerst zag de zee. Het was een onvergetelijke ervaring voor mij. Het is gewoon niet uit te leggen in woorden. Veel leerkrachten worden verzonden op een zakenreis naar de Olympische bouwprojecten in Sochi. In Sochi hebben we samengewerkt counselors, en rust. Maar nu heb ik een hoop werk. Dus ik weet niet wanneer ik stuur in mijn reis. Nu probeer ik meer werk. Als ik nu werk ben meer, zij spoedig zal ik in staat om een ??vakantie te krijgen. Ik hoop dat zeer binnenkort kan ik een vakantie krijgen.
Ik wil je zien in de werkelijkheid Michel. Maar ik denk dat het te vroeg om onze ontmoeting te plannen. Misschien in de toekomst zal het belangrijk zijn. Ik voel me als met elke letter die u dichter voor mij. Ziet u wat we hebben veel naderbij. Ik denk aan je Michel. Ik denk dat je eerlijk bent met mij. Ik ben dol op een brief van je te lezen. Ik wil niet dat je om genomineerd te worden met mijn gevoelens. Neem me niet kwalijk als ik te expressief. Misschien heb je niet verwachten van mij? Maar iets is veranderd de manier waarop mijn leven gekocht, en ik geloof dat het is - je Michel. Ik denk aan je elk uur en elke minuut. Ik vind het jammer dat wij geen vrienden te maken voor een lange tijd. Misschien, I - hopeloos romantisch, maar ik geloof dat onze ontmoeting via het internet - het beste wat ons kan overkomen.
Ik kijk ernaar uit om te wachten op uw brief en uw foto's.
Uw Ekaterina
Letter 10
*** gaat het, mijn Michel? Je denkt over mij?
Elke dag ben ik meer en meer ik denk over je Michel. Je bent een goede man. In u zie ik een serieus persoon. Met iedere minuut die ik voor u meer genegenheid en vertrouwen. Misschien ben ik begrijp nog steeds niet veel in het leven. Maar je kwam in mijn leven en ik vind je erg veel! Ik hou van je! Ik hoop dat u niet zult lachen naar me. Ik schreef u altijd met oprechtheid en openheid. Mijn gevoelens voor jou zijn sterk en ik wil dat je weet over hen.
Mijn prins, zal ik zeer gelukkig zijn als je aankomt in Rusland. Ben je klaar om te komen naar Rusland? Ik hoop dat je alles wat je nodig hebt om te reizen naar Rusland zo snel mogelijk te doen. Michel Mijn beste, als je echt wilt komen naar Rusland, dan moet je eerst naar Moskou te komen. Dan zul je moeten maken om te komen tot mijn stad. Ik schreef u dat de afstand van de stad van Moskou naar de stad Novorudniy ongeveer 1700 km. Helaas kan ik niet ontmoeten in Moskou, want het is heel ver weg. Ik hoop dat u niet moeilijk zal zijn om te komen tot mijn stad.
Zoals u al weet, ik woon bij mijn ouders in een bescheiden appartement met twee slaapkamers. En te leven thuis, terwijl oneigenlijk, omdat we niet weten. Maar ik kan vind mezelf een appartement voor ons op het moment van uw verblijf in Rusland. Het kost veel goedkoper dan een verblijf in het hotel. Ook ik kan vinden een auto met een chauffeur in mijn stad, want de taxichauffeurs nemen veel geld, vooral met buitenlanders. Ik begrijp dat Rusland - niet de meest populaire en comfortabele plek voor het toerisme. Je moet er wat problemen. Michel Mijn liefde, in de eerste plaats een probleem van het niet weten de Russische taal. Het is allemaal zeggen ze in het Russisch, en je gewoon niet begrijpen. Ik ben een beetje bezorgd. Ik hoop dat u niet verdwalen in mijn grote land. Ik wacht op je met ongeduld. Het is jammer dat ik niet kan je huis zien en kijk naar uw land.
Ik hou van je! Maar ik ben **** dat je niet kan mijn gevoelens te begrijpen. Ik wacht op uw antwoord! Nu ben je heel belangrijk voor mij en mijn hart staat open voor u en uw liefde!
Zachte knuffels en lieve kusjes!
Je eenzaam en lijden Ekaterina!
Letter 11
Hallo, mijn prins Michel.
*** gaat het vandaag? Mijn beste, ik ben blij dat ik uw brief ontvangen. Voor mij ben je de duurste en mooiste in deze wereld. Ik zou zelfs zeggen dat je zin aan mijn leven. Tenminste, ik kan me niet voorstellen dat een toekomst zonder jou Michel! Ik zal bidden tot God dat wij allen hebben uitstekend geweest.
Ik heb lang gedacht. Ik dacht aan jou en mij. Ik dacht na over onze ontmoeting. Waar gaat onze eerste ontmoeting zijn? Mijn lieve, ongeveer drie maanden geleden, een actieve jonge leerkrachten in onze regio aangeboden een certificaat voor een reis naar een ander land. Dit certificaat betaalt voor onze staat. Trouwens, ik ben nog steeds in het fonds aan weeskinderen te ondersteunen. Ik heb het al over geschreven, weet je nog? Mijn prins, Michel op het werk vandaag, ik sprak met mijn directeur over dit certificaat. Ik heb geleerd als ik naar een ander land gaan op dit certificaat. Ik vertelde hem dat in de nabije toekomst zou ik graag een vakantie. Hij stond me toe om een ??vakantie te nemen. Mijn directeur vertelde me dat de staat betaalt voor mijn ticket. Maar alle documenten die ik moet regelen via een reisbureau.
Wat vind je van mijn bezoek aan uw land? Ik zou blij en gelukkig. Ik denk dat voor mij zou het gemakkelijker en handiger om naar je toe komen. Ook, want ik zal geen communicatie problemen in uw land. Natuurlijk zal ik nog steeds maken veel fouten. Maar kun je me leren *** je beter uit te drukken. Mijn liefde Michel, heb ik nog nooit geweest in andere landen, en ik zal gelukkig zijn voor de eerste keer naar het buitenland. Ik zal graag uw mooie land te bezoeken. Ik kan persoonlijk vertellen dat mijn hart houdt. Kan ik eindelijk je een knuffel en kus! *** is het perfect! Ik hou van je! Wil je dat ik kwam ik bij jou? Mijn prins, ik denk dat we twee volwassenen en kan dit besluit, dat ten goede zal komen voor ons beiden te maken! Mijn liefde, ik opnieuw wil zeggen dat ik hou van je!
Vandaag heb ik een heel goed humeur. Mijn liefde Ik hoop dat mijn brief zal u dezelfde emoties te brengen. Ik hou van je! Michel Ik wil bij je zijn! Ik hoop dat na verloop van tijd onze ontmoeting een realiteit zal worden! In de tussentijd kunnen we schrijven met elkaar, deze lieve berichtjes! Schrijf naar me toe en vergeet niet over mij! U bent mijn enige en liefste persoon in de wereld!
Zachtjes knuffelen en kussen!
Uw liefde Ekaterina
Letter 12
Hallo mijn liefde Michel!
*** is je dag? Je van me? Ik denk altijd aan jou! Ik wil heel graag om u te ontmoeten en met u te praten in het echte leven. Nu presenteer ik onze ontmoeting op de luchthaven. Ik ben een beetje ****, want ik ben nog nooit in een ander land. Maar ik hoop dat u mij te ontmoeten. En als ik je zie op de luchthaven, ga ik gek van geluk en vreugde. Mijn Prins Michel, ik ben eindelijk in staat om knuffelen! Mijn liefde, als je wilt, zal ik zelfs je kussen of geeft u kussen de zee!
Je weet, ik heb een strak businessplan. Destiny geeft ons deze kans, dus hebben we gebruik gemaakt van deze kans. Mijn liefde, vanavond kon ik niet slapen. Ik bleef maar denken over je Michel, over onze ontmoeting. Opeens herinnerde ik me het ongeluk zo dat viel me precies 10 jaar geleden. 10 jaar geleden, ik was een student. Eenmaal op straat werd ik benaderd door een zigeuner! Ik wilde niet met haar praten. Immers, zigeuner bedriegen en om geld vragen. Maar de zigeuner niet het mij vraagt. Ze begon te spreken. Gypsy zei dat ik eenzaam was en dat ik een man niet over 10 jaar. Op dit punt was ik ****. Toen zei ze dat na 10 jaar heb ik kennis gemaakt met een man. Maar onze kennis is niet normaal. Wij introduceren onszelf als niet alle mannen en vrouwen. Ik begrijp niet wat ze zei. Gypsy heeft ook gezegd dat deze man zal mijn enige man zijn mijn hele leven. Als ik verlies deze man, ik zal alleen zijn voor altijd. Ze zei dat we enkele problemen hebben, maar we moeten overwinnen. Gypsy op om te zeggen dat ik zijn persistent en uw geluk te beproeven. Mijn beste, ik heb niet aan gedacht dit verhaal voor 10 jaar. Oh, mijn liefde, heb je deze man Michel? Ik kan het niet geloven. *** wordt dit zigeuner kon voorspellen het aan mij? *** kon zij weten het? Vertel me alsjeblieft, mijn beste. Michel
Nu, ik denk vaak aan je. Michel Soms kan ik niet eens concentreren op het werk. Ik ben beginnen te werken, maar in mijn hoofd komen steeds meer nieuwe ideeen. Na een paar momenten dat ik aan het verdrinken was in mijn dromen. Het kan lang duren. Ik vertegenwoordig het prachtige landschap, en we lopen daar met je. Als u daar waren, zou het zo aangenaam en onvergetelijk! Ik ben blij dat je kwam in mijn leven! Michel
Ik kijk er echt naar uit naar uw antwoord! Ik hoop dat ik mijn aanbod heen en weer bewegen! Ik kan het niet meer. Ik wil je voelen, aanraken. Voor mij is het een verschrikkelijke marteling om te weten dat je bent met mij. Maar op hetzelfde moment ver weg van mij. Ik wil dat je goed aan gedacht ...
Ik hou van je! Ik stuur je de zee de meest zoet en zacht kussen! Ik wil bij je zijn!
Met liefde voor altijd de jouwe Ekaterina
Letter 13
Hallo mijn lieve Michel!
*** gaat het vandaag? Ik voortdurend na te denken over het verhaal van een zigeuner. Ik kan nog steeds niet geloven dat ze kon voorspellen. Kun je het geloven? Dit is ongelooflijk! Gisteren spraken we weer met mijn moeder over jou. Ik vertelde haar dat ik niet kan leven zonder jou. Ik wil je zien. Mijn moeder was erg blij voor mij. Mijn moeder denkt dat ik moet gaan naar u, en niet alleen hier lijden. Mijn beste vriendin Natalya ook ondersteund mijn beslissing om bij je zijn. Ik leef en denk na over onze ontmoeting. Ik wil daar te zien om u te vertellen al mijn gevoelens.
Dus, deze dagen, misschien zelfs morgen, kan ik meer over mijn reis naar je leert. Ik weet niet hoeveel zal het op mijn registratiedocumenten kosten. Dus nu wil ik u een zeer belangrijke kwestie te vragen. Dit is waarschijnlijk de belangrijkste kwestie in je leven. En ik wil dat je mij een definitief antwoord op mijn vraag. Laatste antwoord. JA of NEE?
Ik hoop dat u het belang en de ernst van onze eerste ontmoeting te begrijpen. Ben je echt klaar voor wat ik ben gekomen om u? Bent u klaar voor onze ontmoeting met jou? Dit is voor mij heel belangrijk om te weten. Voor mij is het ook zeer ernstig keuze. Ik weet dat voor een reis naar je, ik heb een hoop tijd en moeite te besteden. Ja, ik ben er klaar voor. Ben je klaar om Michel? Ik denk dat je weet dat onze ontmoeting - EERSTE, maar het is ook heel belangrijk voor onze toekomstige betrekkingen. Nu voor mij het belangrijkste is uw beslissing. Begrijp je me, mijn beste Michel? Dus voor mij is het noodzakelijk dat u gaf me vandaag een definitief antwoord. En als plotseling voor mijn vertrek je me vertellen NO. Ik ben heel erg beledigd op je af. Ik hoop dat u begrijpt ... Ik wil bij je zijn. Ik beloof u dat ik alles voor doen. Niets kan me tegenhouden ... Begrijp je me?
Ik denk dat je niet Michel erg vindt, als ik je wat vragen stellen opnieuw. Ik wil dat je wat informatie voor de reis te verduidelijken. Goed?
- Welke luchthaven moet ik aankomen? Om je beter en handiger om mij te ontmoeten?
- We gaan wonen in uw huis? of ik laat een verblijf in een hotel? Ik zal een aparte ruimte?
- Schrijf me, alsjeblieft, uw volledige telefoonnummer, bij voorkeur mobiel, samen met de landcode, ok? Gelieve uit te leggen *** u uw nummer te kiezen uit Rusland.
- **** u mij uw volledige gegevens (uw volledige naam en volledig adres)? Ik geef het aan mijn moeder. Mijn moeder was **** een beetje over mijn reis. Zo zal het niet veel zorgen te maken over of ik geef haar dat. ok? Als u mijn adres, zal ik ook schrijven naar je mijn e-mailadres:
Sountry: Rusland
Regio: Orenburg
Plaats: Novorudniy
Straat: Sovetskaya
Het huis: 14
Appartement: 7
Nu weet je bijna alles over mij. En het feit dat je niet weet, zul je in staat om te weten wanneer we zullen ontmoeten))) Michel mijn prins, ik denk dat het binnenkort in staat zijn om u meer specifieke informatie over onze ontmoeting! Het zal onvergetelijk! Mijn schat, maar je serieus wilt dat ik naar je toe komen? Vergeef me als ik u deze vraag. Maar nogmaals ik wil ervoor zorgen dat je wilt dat ik naar je toe komen. Mijn schat, neem dan contact met mij op. Ik zal met veel ongeduld en een verlangen om te wachten voor je lieve bericht! Nee, zou ik meer dan gelukkig om een ??romantische avond met je doorbrengen in een warme en gezellige sfeer. U **** mij vanavond als we elkaar zien?
Nu heb ik maar een droom. In deze droom, daal ik uit het vliegtuig en tot ziens. Ik zie de bloemen in je handen, steeg het, het is mijn favoriete bloem! Ik kom aan u en u mij een boeket bloemen. En hier ben ik in je armen. We voegen de passie van een kus. We lopen in uw huis. Ik ben bezig met voor ons een romantisch diner. Op de tafel staat een eenvoudige maaltijd. Afspelen van zachte muziek. We waren overweldigd door emoties, en we stilletjes naar elkaar kijken. Dan gaan we dansen, langzame dans, en neemt ons mee naar de slaapkamer. We belanden in bed en beginnen langzaam uitkleden elkaar. Onze liefde, onze passie maakt ons verenigd. Dit is zo mooi!
Ik wacht uw antwoord met ongeduld. Ik hoop dat u al mijn vragen te beantwoorden vandaag, want het is echt belangrijk voor me. OK? Zachtjes knuffelen en kussen! Nee, Ik zend u een zoete zee van Kisses!
Voor altijd de jouwe Ekaterina PS: Ik denk altijd aan jou en mij, maar je hoeft niet niemand anders in dit leven!
Letter 14
Hallo, mijn liefde. Michel
*** gaat het? Waarom schrijf je niet mij? Wil je niet om me te zien in de werkelijkheid? Ik ben verveeld zonder jou hier, en ik wil haasten om bij je zijn. Uw brieven brengt mij veel vreugde en geluk, maar ik heb niet langer een brief te krijgen van u. Ik mis je echt. Elke dag wacht ik, wanneer je schrijft voor mij, ook al ben je al te goed. Ik wil echt te knuffelen naar je borst, voel je kussen en je te kussen, ik wil echt dit.
Voordat u begint met het schrijven van de brief nogmaals, ik stel je naast me. Ik mis je echt, want als alleen thuis, ik denk alleen aan jou, want ik heb niets anders kan ik er niet aan denken, maar je. Ik hou van je en willen delen met u mijn hart, om u mijn kleine hart in je handen, zodat alleen je kon al mijn warmte en liefde te houden. Als je eens wist *** ik wil je knuffelen, raakt je huid, en voel de aanraking van je handen, knuffelen me.
Mijn beste Michel, ik ben echt serieus over onze ontmoeting en begin een leven met jou. Erg lang voor u, en onmiddellijk wil je zien, want ik voel me zo eenzaam hier zonder jou. Ik hou van je, ik hou heel veel van! Ik klaar ben met mijn brief en ik wil u een goede dag. Ik stuur je een miljoen van zijn warme kussen. Ik hoop dat u mij schrijven.
Uw liefde Ekaterina
Letter 15
Hallo, mijn liefde. Michel *** gaat het?
Ik hoop dat alles goed met je. Ik ben erg blij voor je. Ik beloofde u dat ik zal komen, en dat al onze dromen zullen uitkomen. JA, ik wil bij je zijn, en ik wil al onze dromen te maken in de werkelijkheid. Maar *** het nu doen ... Sorry, ik weet het niet ... Mijn beste Michel, vandaag was ik in het reisbureau. Ik wist alles over mijn mogelijke reis naar je, en welke documenten heb ik nodig. Mijn liefste, aan de ene kant ben ik erg blij dat niet alles was zo moeilijk als ik had verwacht ... Aan de andere kant ben ik erg van streek ...
Mijn liefde, Michel voor mijn andere kosten, met uitzondering van tickets (een paspoort, visum, en wat hulp), ik moet 493 euro. Ik zag dit op de wisselkoers van de Centrale Bank van Rusland en omgezet in euro. Omdat ik denk dat het handig zijn om dat je me begrijpt. Het enige goede nieuws is dat ticket prijzen betaald door mijn werk. Anders zou mijn reis zijn nog duurder. Natuurlijk heb ik aangenomen dat de uitvoering van alle documenten zullen duur zijn. Maar toen ik erachter kwam hoeveel duur! Ik was ook geschokt. Mijn prins, ik begrijp dat het heel moeilijk is voor ons beiden, maar we moeten niet stoppen op de weg van ons geluk. Bent u het eens met mij, mijn liefde Michel? Misschien begrijp je nu dat het gewoon onmogelijk voor mij om te betalen voor de registratie van mijn documenten op *** eigen.
Als mijn kosten voor u en zal duur zijn, ik begrijp het zonder twijfel. Want soms moet je zichzelf te verloochenen op vele manieren. In ieder geval zullen we goede vrienden. Ik wil niet, en ik schaam me om hulp te vragen van u. Maar in deze situatie me echt machteloos. Ik begrijp dat het een schande voor mij. Ik wil niet een kans voor onze ontmoeting verliezen. Maar om iets te doen voor onze ontmoeting, ik kan het nu niet. Vergeet niet dat de zigeuner waarschuwde me dat we enige moeite hebben? Ik denk dat we moeten nu alle moeilijkheden te overwinnen. Bent u het eens met mij, mijn liefde?
Mijn beste, ik weet niet wie te vragen meer ... Mijn prins, ik ben beschaamd en ongemakkelijk voor je. Maar ik u een vraag stellen. Michel **** u mij helpen met deze som? Mijn liefde, ik weet dat het verkeerd is. Maar ik hoop dat je me begrijpt. Mijn prins, in de toekomst zal ik proberen om u terug te geven al je geld. Mijn schat Michel, maar ik smeek u niet te denken dat ik ben geinteresseerd in uw geld. Nee! U - de betekenis van mijn leven, en op dit moment, in de eerste plaats wil ik je te ontmoeten. Ik wil naast me te zijn was een geliefd persoon, waarvoor ik zal klaar zijn voor alles, en waarvoor ik niet de zorg over. Ik schaam me en ik voel me een enorme overlast voor u. Michel Het spijt me als ik je beledigd, of breng de pijn. Maar ik heb geen slechte bedoelingen. Ik wil gewoon om je te ontmoeten!
Mijn liefde, Ik ben een grote teleurstelling en de pijn Ik schrijf u deze brief. Ik ben beschaamd, en zo onaangenaam voor jou. Vergeef me, alsjeblieft ... Ik hoop dat je me begrijpt ... Nu ga ik naar huis. En weet niet eens wat ik nu ben meer wenselijk. Voor morgen zal spoedig komen. Of vice versa, zodat niet optreden. Wachten voor uw antwoord, mijn liefde. Michel Tot ziens. Hoop je snel te zien.
Uw triest Ekaterina!
Letter 16
Mijn lieve Michel! *** kun je slapen 's nachts? *** is je dag?
Mijn schat, ik dacht dat veel over jou en wacht met veel ongeduld op het moment dat ik kan schrijven je. Mijn liefde, natuurlijk, ik ben erg boos dat mijn reis veel geld nodig heeft. Mijn beste Michel, ik ben zo schaam me voor je. Ik wil heel graag naar je toe komen en je de gelukkigste te maken. Ik was zo onaangenaam dat geld ingrijpen in ons leven met je mee. Maar geld is niets vergeleken met onze liefde. Bent u het eens met mij Michel? Zoals u weet, heb ik niet te betalen voor mijn tickets. Als ik het resterende geld te geven aan papierwerk, kon ik boeken van een vliegticket. Mijn vertrek moet zijn van de stad Moskou. Ik moet naar Moskou te gaan voor een dag voor mijn vertrek. Per slot van rekening moet ik een visum op de ambassade in Moskou. Ik kreeg te horen dat het mogelijk is het verkrijgen van een visum in mijn stad, maar het zal meer kosten. Daarom is een agent bij een reisbureau aan me vroeg me op een dag voor vertrek naar de ambassade om visum zelf te krijgen.
Ik heb geen persoonlijke camera, dus ik kan niet voor je doen alle foto's, in het bijzonder van seksuele aard. Naar mijn mening, heb ik stuurde je een hoop foto's op mijn serieuze bedoelingen naar u toe te bewijzen. Eerlijk gezegd, vroeg ik mijn openhartige, naakt foto's, je laat me je huidige houding ten opzichte van mij. Je wil gewoon mijn lichaam en niet meer zien? Ik geloof niet dat je een pervert. Sorry voor onbeleefd lieve, maar echt serieus man zal nooit vragen om naakt foto's van meisjes om een ??persoonlijk gesprek. We moeten de intrige te houden, om onze gezamenlijke avond. Dit is mijn principe. Als je echt wilt met mij, zo zult gij mij helpen, ongeacht het verzenden van foto's. Heb ik gelijk, mijn beste? Ik hoop voor uw vertrouwen en begrip.
Zoals u weet, zal ik al snel verlaten en ik zou het graag met jou doorbrengen. Ik denk dat dit de meest memorabele vakantie van mijn leven. Mijn beste, ik hoop van harte dat we samen kunnen zijn met u! Mijn beste Michel, als u mij kan helpen, dan kunnen we samen met u zijn. Mijn beste, nu schaam ik me zo en zo onaangenaam!
Ik stel me voor onze ontmoeting met u als ik naar je toe komen als je mij ontmoet op de luchthaven, neem je een zachte hand, en we gaan met u om te wandelen in uw stad. U toont mij de bezienswaardigheden van de stad, dan gaan we naar huis. Ik kook eten en we zijn uit eten samen bij kaarslicht, en dan gaan we voor u gaan en breng een onvergetelijke nacht van liefde! Het is zo romantisch! Je denk het niet, mijn beste? Mijn liefde, vertel me, wil je nog om me te ontmoeten?
Mijn liefde, vraag ik me de vraag: "Waarom hebben we - twee volwassenen, we houden van elkaar, maar we kunnen niet aan?" Vertel me, wat belet ons? Mijn beste, ik wil doorbrengen met u ten minste een onvergetelijke avond. Ik zal weer te durven dromen van je Michel, ik hou van je en ik zal je altijd, hou van mijn prins! Veel van de meest zoet en zacht kussen dat je het ijs gesmolten is :)
Ik zal gretig wacht op uw antwoord!! Hoop je snel te zien. Zee van de inschrijvingen en zoete kussen!
Yours en alleen van jou voor altijd Ekaterina
Letter 17
Hallo mijn lieve Michel!
Ik heb je brief! Ik begrijp je niet! Wat ben je aan het aanbieden van mij? Je leest mijn brieven? Ik begrijp dat u wilt voor me zorgen. Ik begrijp dat u mijn geld terug als ik aankom. Dit is zeer goed. Maar je weet niet van een. Waar kan ik het geld naar u toe komen? En wat is de garantie dat u mijn geld terug? Ik wil niet zeggen dat ik niet die u vertrouwt. Ik geloof je. Maar je moet begrijpen dat dit een grote som geld. En ik kan het risico niet nemen.
Maar in ieder geval heb ik niet zoveel geld. Ik vroeg om hulp aan al mijn vrienden. Maar niemand kan me helpen. Daarom wendde ik mij tot u. Inderdaad, op het einde, ik kom voor jou. Er is geen alternatief. Als ik het geld zelf, ik vraag je niet om me te helpen. Maar je bent de enige die mij kan helpen.
Ik begrijp het niet uw suggesties. Waarom kun je niet nu me helpen? Wat is het probleem? Wat maakt het je helpen om me in een keer, of als ik aankom? Of is er een verschil voor u?
Ik wil je uitleg te horen. Ik hoop dat je goed begrijp mijn positie. Ik wil bij je zijn, maar ik heb uw hulp nodig om dat te doen.
Uw Ekaterina
Created: 2012-02-17    Last updated: 2012-02-17    Views: 1314
    

RANDOM SCAM EMAILS

Name: Galina
Age: 35
Name: Rose Whale
Age: 30
Name: Ella Boison
Age: 42
Name: Anna Ischenko
Age: 34
Name: Elvira Cruz
Age: 23
Name: Julia
Age: 29
Name: Nadezhda Staroverova
Age: 32
Name: Molly
Age: 30
Name: Alina Shablakova
Age: 24
Name: Victoria Mishina
Age: 30
Name: Ekaterina Sergeeva
Age: 29
Name: Linda Fawkan
Age: 31
Name: Ksenia Lihacheva
Age: 27
Name: Olga Vladimirovna Kravchenko
Age: 31
Name: Tatyana
Age: 27