Scam Letter(s) from Henrietta Butler to Geert (Belgium)

View profile of Henrietta Butler

Letter 1

Ik ben blij om terug te horen van u over Temptation-Dating.com. Ik ben nieuw op hun website en wil graag met je praten en wat we met elkaar gemeen hebben zien. Nou ik ben een zeer gemakkelijke dame en ik denk dat van anderen weg te gaan voordat ik, als ik met iemand zijn belangrijk voor mij dat ze een goede tijd hebben, ik heb er veel vertrouwen, ik weet altijd wat ik wil in het leven. Ik zelden in, en dingen zien wel. Ik hoop dat u niet denkt dat de afstand een probleem zou kunnen zijn voor u, want wat mij betreft, ik heb geen probleem met de leeftijd of afstand, Leeftijd is maar een getal.

Eerst moet je weten dat mijn naam Henriette is en ik ben geboren en getogen in Hobart in Australie, maar mijn moeder komt uit Longville Belgie en ik heb er vele malen geweest. Mijn moeder woont in Barrow Engeland en ze overleed aan borstkanker niet lang na de dood van mijn vader en ik verloor mijn vader enkele jaren geleden om de automatische crash. Ik drink mijn diploma als verpleegkundige lang geleden in Australie, maar ik kwam naar Nigeria om mijn stage training te doen en ik heb hier al ongeveer 3 maanden geleden en zal binnenkort hier afmaken alles.

Ik verblijf met mijn vriend Barbara die werken als verpleegkundige ook. Ik ben 32 jaar oud single en nooit getrouwd, 5,7 lang, en ik heb wel een goede vorm en figuur. Wat betreft de afstand, ik ben bereid te verhuizen als ik de juiste man van mijn keuze vinden om met en de verzorging van mij te nemen en mij als een vrouw lief te hebben. Wees niet verbazen dat ik in een heel ver een manier stad op het moment, dus als je denkt dat je wilt leren meer over mij weten, vraag me alles wat je wilt weten en kunnen we samen delen een aantal foto's en praten over telefoons ook en dan kunnen we zien wat we met elkaar gemeen hebben. Ik hoop dat u geen probleem met de leeftijd en afstand in ieder geval hebben.

Ik denk graag dat ik ben een goede luisteraar, en ik meestal altijd een mening over iets, zelfs als ik er niets van weten! niet of dat zo'n goede zaak. Ik geniet van sport, ik hou van zwemmen zo nu en dan en golf is een van de dingen die ik het meest genieten van het spelen in mijn leven, ik hou van wandelingen in de natuur strand. Ik ga vissen een keer per jaar, en geniet ervan, ik ben niet zo goed, maar ik ben een Tryer.

Zoals voor een aantal van de dingen die ik graag doe in mijn vrije tijd, ik ga naar de stranden in mijn Bikini, films shows, concerten en soms gaan voor het diner en smaak een beetje koffie of wijn uit een klein raam en naar de kerk-diensten. Ik ben ook het soort vrouw dat zal wachten aan de deur wanneer u terug bent of van het werk of waar dan ook, en ik hou ook van knuffelen op de bank met de man die ik hou van tv kijken. Ik wil dat je weet dat wanneer ik stel ik ben set en niets kan veranderen zodat ik niet omheen draaien, en ik laat mijn gevoelens en gedachten bekend te zijn snel omdat de zeer vreselijk als iemand nog een goede gevoelens te kwetsen.

Ik hou van reizen, plaatsen lijst van landen die ik heb gewerkt met World Health Organization (WHO) zijn Australie, Maleisie, Nieuw-Zeeland en Engeland. Ik ga graag naar de bioscoop, ik hou van Chinees / Mexicaanse gerechten, en een mooie traditionele geroosterde diner. Ik ben een zeer zelfstandig persoon, ik koken en schoon te maken voor mezelf, ik ben een vrij goede kok, ik lees niet zoveel boeken als ik zou moeten, ik naslagwerken liever romans. Ik hou van alle soorten muziek, van dance tot rock, en zelfs sommige klassieke muziek.

Wat ik wil in een man, vraag je, en ik wil iemand om zichzelf, eerlijkheid, en niet wat ze denken dat ik zou willen, zou ik graag een beste vriend en een partner, en we moeten altijd in staat zijn om mee te praten elkaar als er een probleem is. Ik ben een erg trouwe persoon, en verwachten hetzelfde van mijn partner, boven alles wat ik wil dat je make me smile, ik heb een groot gevoel voor humor, en ik hoop dat mijn partner zal een goed gevoel voor humor te hebben. Lachen is geweldig medicijn!

Ik hoop dat u mij wat foto's van jou en ook schrijven. Hoop dat we kunnen krijgen om elkaar te leren kennen veel beter en zien wat we met elkaar gemeen hebben.

Hoop om weer van je horen.

Henriette

   

   

Created: 2014-01-13    Last updated: 2014-01-13    Views: 206