STOP SCAMMERS. com

Scam letter(s) from Julia Golik to Djoy (Netherlands)

Letter 1
Salut, ik hoop dat je een goed humeur? Toen ik uw e-mail ontvangen, was ik aangenaam verrast door de toekomstige kennismaking met u. Ik heb nog nooit de ervaring van dating gehad online. Maar ik denk dat het zal ons een genoegen zijn.
Ik kan me niet herinneren het wachtwoord van een dating site, en ik kan niet naar mijn profiel.
Het zal goed zijn als je met een glimlach het lezen van dit bericht. Ik wil een levenspartner te vinden die zou was naast me. Een man die me al je liefde geven, zorg en genegenheid. En respect voor mij en mijn gevoelens. De man die met mij zullen zijn in vreugde en verdriet, en verdriet en vreugde.
Ik zal nu niet veel schrijven, en zorg ervoor dat detail uw antwoord de volgende letter.
En ik zal mijn man terug te zeggen. Ik was 29 jaar oud, maar ik denk dat ik er jonger uit. Vraag me om het even wat u misschien wel geïnteresseerd. Ik ben blij om te beantwoorden. Ik was altijd een genot om te communiceren met een interessant persoon. !
Ik zou geïnteresseerd zijn in alles wat je bent klaar om te praten over je bent. Ik heb een foto gestuurd van je, ik hoop dat je ze?
Ik wacht op uw antwoord op mijn e-mailadres. Ik woon in de stad Saratov. In het Europese deel van Rusland. Aan het einde van de zomer kunnen we elkaar ontmoeten. Ik heb altijd van je land, want je hebt ontwikkeld, mode, gastronomie, geschiedenis. cultuur. En in de toekomst zal ik een bezoek aan Nederland. Als u mij uw foto's, dan stuur ik u de volgende letter nog meer van mijn foto's.
Ik hoop dat u mij schrijven vandaag. Ik hoop dat ik niet moe je mijn brief.
C respect, Natalia
Letter 2
Goedenavond, wow, ik ben blij om een brief te krijgen van je. Ik ben erg blij dat u niet liet mijn brief onbeantwoord. Hartelijk dank voor mee, ik hoop echt dat onze kennismaking zal ontwikkelen op en gaan we verder om meer te leren over ons.
Ik denk dat je misschien wel geinteresseerd om de nieuwe me weten. Zoals je al weet je, ik woon in Saratov, Russia. Het is zeer gezellige en mooie stad die me zo veel in mijn leven heeft gegeven.
Vertel me, alsjeblieft, over de plaats waar je woont? in Saratov Ik ben geboren, afgestudeerd aan de middelbare school en ontving een graad in economie onderwijs beroep manager. Ik weet Engels. En nu ben ik bezig met het leren van het Nederlands. En ik denk dat het eenvoudig zal zijn om ons te begrijpen. Maar soms heb ik een vertaler te gebruiken.
Ik ben momenteel werkzaam in het bedrijf, manager voor de verkoop. Ik heb veel tijd om te werken, en door de 29 jaar dat ik
Ik realiseer me dat ik heb om na te denken over het starten van paar. Terwijl ik was niet in staat om
Ik vind de juiste persoon. Dus besloot ik te vinden op het internet eventueel een man met wie ik kan ernstig creeren relatie. En misschien in de toekomst, is het uitgegroeid tot een sterke betrouwbare paar! Waar bent u naar op zoek? Sinds mijn kindertijd, mijn ouders opgevoed mij als een fatsoenlijk en eerlijk man. Ik heb altijd al respect voor ouderen en zorg voor de mensen die dicht bij mij!
Vanaf jonge leeftijd ging ik naar een schoolfeest. En dus zelfs nu ik
Ik heb een mooie vorm en uitstraling. En meestal elke dag heb ik ochtend lopen. Ik denk dat je **** zien in mijn foto's. en als u de zorg over uw gezondheid? Ik zal blij zijn om meer van uw foto's te zien.
Ik heb heel hard gewerkt het hele jaar om een geschenk te maken, om te reizen.
Ik weet van je land, als een sterk en vrij een land met een ontwikkelde cultuur en goede tradities. Dit was mijn jarenlange droom om uw land te bezoeken. Maar het belangrijkste was mijn droom het vinden van een persoon die dicht bij me. En misschien wel onze kennismaking was niet toeval. En ik zou willen dat je meer over jezelf vertellen.
Ik hoop van harte dat u de persoon die ik wil zal zijn leuk en makkelijk!
Een maand geleden heb ik de documenten ingediend bij de ambassade voor registratie toeristenvisum. Een paar dagen geleden had ik te laat beantwoorden, maar tot nu toe heb ik nog niet een schriftelijke kennisgeving ontvangen van hen.
Mijn bezoek aan uw land, het zou een goede gelegenheid zijn voor onze vergadering, meer vertrouwd, en de ontwikkeling van de betrekkingen. ik ben erg
Ik hoop dat in de toekomst zullen we deze kans gebruiken. Tijd zal het leren!
Ik zal eindigen op deze mijn brief en ik wens je een goede dag en goed humeur. Ik hoop morgen op een reactie van u te krijgen brief.
Met vriendelijke groet, Natalia!
Letter 3
Hallo mijn lieve, Brrrrrr, totdat ik thuis kwam van het werk, bevroren. Vandaag was een zonnige ochtend, maar het weer is koud. Door de kalender eind november, laat in de herfst, en dan nog koud zijn voor zeer lang. We hebben nu
stralende zon en mooi weer, maar al snel zal er sneeuw. Maar nachts zijn koel ongeveer - 5 - 7 graden Celsius.
Nu ben ik thuis en blij om uw vriendelijke brief te lezen! Dank u zeer, je warm me! *** is het weer bij jou?
Vandaag de dag, mijn moeder voorbereid borsh, heb je ooit geprobeerd de Russische borsh ??? Dit is een zeer smakelijke soep, en kan in de toekomst ben kan voer je met dit gerecht. Ik zal zeer blij zijn om het te doen. dus mijn moeder een goede kok sinds de kindertijd heb ik altijd betrokken geweest bij koken in de keuken. Het is ook een hobby van mij. zoals ik verzamel recepten. Ik ben dol op experimenteren en uitvinden zelf *** specialiteiten! Toch waren nog steeds tevreden met mijn eten, en nog steeds geen die werd vergiftigd. :-) Soms is mijn moeder geregeld culinaire gevechten. De hele dag hadden we een verscheidenheid aan heerlijke gerechten bereid, en vervolgens in de avond kwamen we om te bezoeken, en na het eten, waren we geinteresseerd wat gerecht lekkerder. Eerder won moeder, maar nu zijn we bereiden ons voor op hetzelfde niveau. Ik zal blij zijn om te weten wat is je favoriete gerecht?
Vandaag de dag, praten met mijn ouders over een toekomstige reis. Ze zijn zeer ongerust over mij, want ik ben de enige dochter, en toen ik naar je zal de ouders alleen te zijn, sterk zal me missen. maar dus ze zijn erg blij dat ik je heb ontmoet. Moeder weet je ouder bent mij, en het heeft een positief gevoel over zich. Mijn vader iets meer dan mijn moeder is 14 jaar oud, zelfs met een dergelijk verschil, onze familie is zeer gelukkig en veilig! Het is heel interessant om te communiceren met u. Daarom Ik heb altijd al een man ouder dan mij te ontmoeten. En je weet dat ik zelfs zeer mooi, ik voel je kracht. Je bent meer ervaren in het leven, relatie met een vrouw. Je weet *** je een vrouw gelukkig te maken.
Schrijf me wat je denkt in dit geval? Wat is het belangrijkste voor u in het leven?
Mijn hart niet geeft mij rust, ik maak me zorgen! Met elke dag die voorbijgaat onze voldoen om dichterbij te komen. Zoals u al weet, 3 december ga ik naar Moskou voor een interview en het verkrijgen van een visum, dus ik moet precies weten in welke luchthaven vlieg ik naar u zonder problemen me kon ontmoeten.
Mijn visum is geldig voor 90 dagen. Maar ik wil om te komen tot schrijven voor de eerste keer bij 15-16 dagen voor een korte vakantie, dus we neem een ??kijkje, te weten komen over onze verlangens en dromen. En ik hoop dat we zal een sterke relatie op te bouwen. Dan zal ik moeten gaan naar Rusland, omdat ik een einde vakantie. Je bent waarschijnlijk **** en bezorgd voor onze ontmoeting. Maar ik ben niet van plan om na te denken over de toekomst, zal de tijd laten zien ...
Hopelijk, als ik aankom op je, je hebt me te licht zijn familieleden om me te introduceren aan vrienden en naaste mensen! ik wil die meer willen weten over je familie!
Ik zal eindigen op deze en de brief is gevoegd, enkele foto's van mij en mijn stad. Ik wens jullie allemaal het beste voor vandaag, laat uw dag wordt een succes, harde kus en knuffel zijn!
Ik hoop dat je mijn lieve kus voelde op zijn lippen!
uw Natalia
P.S. Ik hoop dat je een heerlijke dag gehad.
Letter 4


Goedenavond mijn kitten! Ik ben erg blij dat je terug bent bij mij, het is alsof je ergens in de buurt bent! Ik heb al het gevoel dat het binnenkort zal worden gerealiseerd. Vandaag was een zeer intense dag,
Ik ben klaar met al het werk op de baan en is nu officieel op vakantie gegaan. Morgenochtend zal ik nodig hebben om binnen te komen om te werken, een andere recente documenten manager te geven, en ik ben vrij! *** was je dag?
Dus ik was bij mijn tante Valya. Zij kookte heerlijk dessert in het bijzonder, het was appeltaart, bedekt met room. Je **** gewoon niet voorstellen wat een heerlijke taart klaar is, mijn tante, van deze is het onmogelijk om te weigeren. Mmmmm dit is prachtig ...:-) En toch, hebben we veel gesproken over het leven, over de liefde. Ik vertelde mijn tante dat je niet als de andere mensen, in jou is er iets speciaals dat ik erg was aangetrokken. Door de manier waarop gaf mijn tante me een geschenk dat ik moet er zeker van om u te vertellen haar naam. Het zal een verrassing voor u, maar voor nu zal een mysterie blijven.:-)
Vandaag heb ik een aantal dingen verzameld voor mijn reis. En ik ben erg enthousiast en zelfs een beetje met de angst van het kijken ernaar uit om dit prachtige moment dat we elkaar ontmoetten! Nee, wees niet ****, het is niet verschrikkelijk - het is de angst van plezier, angst voor iets onbekends. Moeder probeerde me te leren. Als een jong kind, die naar wordt gestuurd ergens ver weg. En in feite is. Alleen mijn moeder is erg bezorgd en ervaren, als ze me niet kon zien voor een lange tijd. En erg enthousiast en zelfs een beetje met de angst van het kijken ernaar uit om van dit prachtige moment. En nu al uit naar wanneer ik je zie.
Ik zou graag uw stem horen en met je praten over de telefoon. Wat vind je van deze? Zeg me niet erg snel. Schrijf dan uw telefoonnummer en *** laat ik kan bellen en op welk tijdstip u **** met me praten.
Ik belde de ambassade om het interview te verduidelijken.
Het interview zal op 5 december om 10.00 uur op de ambassade. Om dit te doen morgen 's avonds te gaan naar Moskou. Moskou naar Saratov is ongeveer 900 km, dus de hele nacht zal ik op de trein naar Moskou. En Ik zal in Moskou op woensdagochtend.
Als het gesprek goed gaat, dan zal ik in staat zijn om te reizen naar Nederland. Na ontvangst van het visum, zal ik naar huis gaan en we zullen rustig organiseren reizen.
Op dit moment zou ik nu graag vleugels en vlieg naar je. Je nog niet opgevallen ??? Ik heb al mijn pluizige kitten sluiten. Ik zit naast je, en kijk goed. Proberen te maken van de functies van uw Caro, en kijk als je deze brief leest. En let op als je Caro, zijn expressie varieert in het proces van het lezen van deze woorden. Het zou leuk zijn om te veronderstellen dat deze woorden je hart raken, en zo ja, wat voel je? Sta mij toe mijn woorden voorzichtig aangeraakt u, en niet alleen mijn woorden, maar als mijn gevoelens zijn geboren om u, je zachtjes en voorzichtig omarmen. Je voelt *** warmte? Ik hoop dat deze woorden om je op te warmen, en brengen een glimlach op je cara.
Laat dit gevoel je nooit verlaten, mijn katje!
Ik zal gaan voor een wandeling met de hond. Na de wandeling wil ik een glas van "MM's" nemen. Je houdt van MM's? Zwart of geel? Mm's is mijn favoriete traktatie. En let op met de ouders elke film. Schrijf naar me, als je de kans zal hebben, ik kijk uit naar uw antwoord! Nog een prettige avond, kitten ...
uw Natalia
Letter 5
Goedenavond, mijn katje! Ik heb geprobeerd te bellen.
Maar ik kan niet goed het telefoonnummer bellen.
Vandaag zal ik opnieuw proberen om te bellen en sms'en.
U **** ook geef me een belletje. mijn telefoon is nu correct werkt.
Ik hoop dat alles zal blijken. Zoals ik schreef in mijn vorige brief, organiseer ik een reis van 19 december.
Ik wil gewoon dat we zo snel te worden voldaan als mogelijk! Kijken elkaar met een glimlach.
Hopelijk binnenkort kunnen we het doen! Zodra je me helpen, Ik organiseer nu te betalen voor de rest van de reis aan u.
Zoals u weet, heb ik nu tot 520 euro betalen voor de tour.
Ik moet betalen voor de tour zo snel mogelijk om het te maken in de tijd.
Voor mij een transfer te sturen, ik denk dat het de meest handige door het systeem Moneygram vond ik zo'n kantoren op de bank en postkantoor.
Ik was bij de bank, en ze vertelde me dat het heel eenvoudig om te doen.
Om mij te sturen brengen u alleen maar mijn naam en achternaam nodig. en pakken waar ik overdracht zal krijgen. Ik zal opnieuw aan u te schrijven informatie te sturen me een transfer.
Mijn volledige naam: Natalia Zaitseva
Mijn huisadres is:
Rusland,
Saratov regio
Saratov,
Straat Kutyakov 110, Appartement 21
413035
GSM Telefoon: +7 909 4339676
Bij uw aankomst in het kantoor van de bank of Moneygram vindt u deze informatie die ik heb geschreven nodig. Je hoeft te dragen, en je zal een geheime code die je nodig hebt om te schrijven naar mij worden verteld, ik heb over te dragen zonder problemen. Als u de gegevens wilt wijzigen, **** u mij.
Ik wens u een goede dag dikke kus
uw Natalia
Letter 6
Goedenavond mijn zon! Ik weet niet wat er om je te schrijven. Ik reeds heb geen goede ideeen. Al die tijd heb ik geprobeerd om het probleem op te lossen met het reizen. Maar ik heb niets. Mijn beste, ik begrijp volledig uw positie. Ja, we praatten een beetje met je, en praten, en jij kent mij niet persoonlijk. En ik vroeg om uw hulp in laatste instantie omdat er geen andere uitweg uit deze situatie, heb ik het niet vinden. Daarom, en vroeg je om te helpen om alle krachten die ik besteed aan de organisatie van de reis alleen maar om te annuleren. Ik probeerde en deed veel om een visum te krijgen. Ik moest een set documenten te regelen dat alles werkte goed. Ik dacht dat mijn geld genoeg om je om te vliegen. Maar het was niet genoeg. Ik begrijp dat de 520euro, een grote som geld. Voor mij is het gewoon een enorme hoeveelheid geld, je weet wat het niveau van het salaris in Rusland is niet hoog. En de enige reden dat ik gevraagd voor uw hulp.Ik slaagde erin op het werk van 250 euro te krijgen, en er zijn nog steeds 270 euro. Dus vraag ik u helpen 270 euro.
Mijn zon,ik ben er klaar voor om u garantie geven, als je me zou kunnen helpen. Vandaag, op 10 december en het is triest. Omdat 19 december Ik moet je om te vliegen. Dus vraag ik nogmaals voor uw hulp.
Ik kocht een ticket naar Nederland. Vlucht naar de luchthaven Schiphol.
Het was het goedkoopste ticket. Van Schiphol, ik kom tot u alle middelen van vervoer.
En als je me kan helpen, ik zal er zijn op 19 december. En we kunnen samen zijn tot 2 januari.
Ik smeek je niet om me te weigeren, want ik wil echt in staat om je te zien!
Als je me kan helpen, zal ik zeer dankbaar. Ik zal je alle informatie schrijf me geld te sturen via Western Union of Moneygram. Ik vond dit in mijn post. En ik kreeg te horen dat je het ook hebt.
U zult de naam nodig, het adres.
Natalia Zaitseva
Mijn huisadres is:
Rusland, Saratov regio, Saratov, Straat Kutyakov 110, Appartement 21, 413035
Ik wil gewoon om uw vertrouwen te krijgen. Dus zodra je **** vertrouwen op een sterke lange termijn relatie op te bouwen, en voor mij is dit heel belangrijk. Omdat je voor mij is erg mooi, en de ontmoeting met u zal Mij zijn tot een groot genoegen. Het is mijn droom dat ik wil is een realiteit. Ik heb je nodig. Als je wilt, kunnen we praten over alles op de telefoon. +79094339676
Schrijf me alsjeblieft, wat denk je er over nadenkt. Ik kijk ernaar uit om te wachten op uw brief.
uw Natalia
Created: 2014-12-26    Last updated: 2014-12-26    Views: 1439
    

RANDOM SCAM EMAILS

Name: Paula Martinez
Age: 35
Name: Ekaterina
Age: 30
Name: Natalia Poby
Age: 24
Name: Svetlana Komarova
Age: 29
Name: Tatyana
Age: 27
Name: Angelica Del Valle
Age: 29
Name: Irina Domracheva
Age: 29
Name: Sareena Diaz
Age: 28
Name: Alison Higdon
Age: 36
Name: Tatyana Lenchik
Age: 36
Name: Jessica Michael
Age: 32
Name: Saybana Kamara
Age: 25
Name: Kemeh Chritian
Age: 33
Name: Svetlana
Age: 29
Name: Helen Jones
Age: 64