STOP SCAMMERS. com
   

Scam letter(s) from Anna Kashkanova to Achiem (Holland)

Letter 1
Hello! Mijn naam is Anna.
Ik ben niet getrouwd en heb geen kinderen. Ik woon in Rusland, in de stad van Anapa. Sorry dat gewoon niet vertellen, dan zouden we niet hebben mijn profiel op een dating site gemist. Ik ben vrolijk en gezellig meisje. Ik hou van hun doelen te bereiken. In een ander er ook gebeurt, ik het grootste deel van zijn leven heeft doorgebracht. Ik heb goede vrienden, het is een stuk van collega's. Ik ben altijd in de schijnwerpers, want ik werk met kinderen. Maar het gebeurde in mijn leven dat ik nog steeds ontmoet de liefde. Ik wil echt lief te hebben en bemind te worden. Dus ik ben op zoek een man op een dating site! Ik zou graag willen weten waarom je hier bent? Welke redenen heb je? Ben je eenzaam?
Over mij - ik ben 28 jaar oud. Ik ben geboren op 12 november 1988. Wanneer is je verjaardag? Ik ben 168 cm in de hoogte, mijn gewicht is 53 kg. Veel mensen me zien, zeggen ze dat, ik ben blij !!! Zij concluderen, op zoek naar dat, ik altijd lachen, om te reageren op alle aanvragen, ben ik betrokken bij veel acties. Ik leid een actieve levensstijl. Maar niemand had gedacht dat ik ben erg eenzaam, hoe erg het is voor mij om in het appartement, dat is leeg, waar niemand zit te wachten voor mij om te gaan naar een koud bed en gaan slapen met slechts gedachten van die morgen komen. En in de ochtend, het openen van zijn ogen zou iemand dicht bij hem te zijn. Eerder, ik heb het niet een waarde, maar nu ik meer volwassen geworden, begin ik erover na te denken meer en meer elke dag. Deze gedachte achtervolgt me. Ik wil graag in de tweede helft te zien. Mijn ziel is verdrietig van verlangen, en ik hoop dat de dialoog over het internet is waarschijnlijk om dat te veranderen.
Ik hoop dat ik was niet verdrietig in deze brief, en het is alsof je. Ik zal uitkijken naar brieven van u!
Ik stuur een aantal foto's van jezelf! En de video, zodat u een idee te hebben over mij!
Uw nieuwe vriend, Anna!
Letter 2
nu kom ik van ouders. Ik had een goede tijd!!!! Ik keek naar alles en besloten om te zoeken naar een nieuwe baan. Ik vertelde zijn ouders over, en ze volledig achter me.
Met betrekking tot uw vraag: Ja, ik heb een absoluut recht, maar ik haat dat er mensen zijn zoals mijn baas, het is heel erg dat zulke mensen bestaan, zij vergiftigen het leven van anderen!
Toen ik naar mijn ouders, ze waren erg blij me te zien. We hebben veel gepraat. Ze realiseerden zich meteen dat niet alles in orde is. Ik zei dat wat er gebeurde. Mijn vader was woedend tegen hem. Maar hij geleidelijk gekalmeerd. Ik vroeg hen niet om de vraag opnieuw op te heffen over dit. Vervolgens vertrok hij naar een vuur in de kachel voor baden (badhuis) te maken. En mijn moeder en ik begon te bereiden het eten. In de avond, tijdens het diner, zei ik tegen zijn ouders over jou. Ik zei dat je een interessant persoon, en ik wil met je chatten.
Mam vroeg veel over je, ik heb je alles verteld. Toen ging ik in het bad (badhuis), en ging toen naar bed. In de ochtend werd ik gewekt door de haan zingen. Ik ging naar de keuken, heeft mijn moeder niet geslapen en maakte ontbijt. Ik waste mijn gezicht en ging lopen op straat. Er is een zeer mooie natuur. Ik ging en nagedacht over hoe het zou leuk zijn om te gaan met je bij de hand zou zijn! Mijn hoofd gewoon heel veel verschillende gedachten bezocht! i, kunt u zich dat voorstellen? Het denken aan u, ben ik zeer ver gebleven. Toen ik ontspannen en uitgerust toen ik daar kwam, was het eten al op tafel. We hadden een hapje, en ik besloot naar huis te gaan. En toen ging ik naar de bus, bezocht ik het idee dat ik niet in de gaten dat ik vergat alles slecht dat er met mij gebeurd. Ik reed en ik dacht aan de woorden van de ouders dachten dat het was zo leuk om mensen die je ondersteunen. De reis naar huis echt inspireerde me. En ik heb de kracht om te zoeken naar een nieuwe baan.
Akim, merkte ik dat toen ik een slechte zaak, trekt me als een magneet naar het huis van zijn ouders, en ik ga terug er altijd vol energie en optimisme!!!
Akim, vertel me, wat ben je aan het doen? Heb je me gemist? Ik echt gemist!!!! Mijn ouders werd gevraagd om te groeten naar u sturen!!! Ze zijn erg enthousiast over onze communicatie. Hoe je familie behoren tot onze gemeenschap?
Op weg naar het internet cafe kocht ik een advertentie in de krant van iemand die nodig zijn voor de baan. Nu zal ik naar huis gaan, moet je een veel advertenties te zien, misschien dat ik iets geschikts te vinden!!! Maar het is nu niet zo goed met het werk. Onze stad is klein en slecht ontwikkeld. Daarom werken wij zeer slecht.
Gesloten veel bedrijven, omdat hun producten niet worden uitgevoerd. Veel mensen werkloos blijven. Dus ik denk dat de taak niet gemakkelijk zal zijn. Ik hoop van harte dat ik zal slagen, en binnenkort zal ik ergens worden gevestigd. Akim, heb je me geloven? Denk je dat ik het heb gedaan?
Morgen Ik zal komen, en ik hoop dat ik uw brief te zien! Anna!
Letter 3
Ik ben blij dat ik uw brief ontvangen. Ik ben blij dat je mijn gevoelens te begrijpen. Ik ben ook blij om je gevoelens te leren kennen. Uw brief verwarmt zoals altijd mijn hart.
Ik weet niet hoe om te beschrijven wat er gebeurt.
Ik ben het met u eens dat we nog te vroeg om na te denken over de vergadering, omdat we niet genoeg krijgen van elkaar te leren kennen! Ik denk dat we nodig hebben om elkaar beter te leren kennen!
Ben je naar de show? Vond je die show prestaties? Ik zou graag met je heenging naar de show!
Ik denk dat ik zal niet gemakkelijk vinden van een nieuwe baan, want in de scholen het personeel vol en ze hebben geen leraar meer nodig!
Ik zou niet zeggen dat Rusland is in verval, maar de prijzen stijgen, zelfs de prijs van het brood stijgt, meer en meer! De wegen zijn niet gerepareerd, en reizen rond de pits! En soms zijn er zeer diepe put, na de regen, ze zijn gevuld met water en je kunt in de put vallen! Weet je, we hebben genoeg van de corruptie, het aannemen van steekpenningen allen die kunnen politie en brandweer inspectie, en nog vele anderen. Onlangs was er een geval dat het meisje werd geraakt door een Mercedes maoenkogo jongen, en weet je wat die op magische wijze bloed jongen vond een grote hoeveelheid alcohol! Zou je het geloven? En het meisje werd vrijgesproken! Ik ben geschokt dat er mensen zijn die kunnen rig de tests en zeggen dat alcohol was hoe dit ooit zou kunnen zijn in het bloed van een jongen ???
Ik vond je foto, je hebt een heel mooi nichtje! Ze is gewoon een kleine prinses) En wat is uw tattoo? Deze Optimus Prime?))) Interessante Tattoo)))
Hoe gaat het met je? Ik ben goed! Vind je het leuk? Wat is er nieuw bij je daar?
De dag verliep zoals gewoonlijk. 'S morgens opstond ging aan het werk. Op het werk besteden vandaag ik uren aan je denken en hoe we elkaar ontmoeten, dacht ik kan genoeg zijn om te zitten op de grond, en dingen beginnen te nemen. Ik besloot voor mezelf dat het noodzakelijk is - iets om rekening voor onze ontmoeting met jou. Vanmorgen sprak ik met mijn baas te vinden van de exacte datum van mijn verlof op het werk. Vakanties starten in een paar dagen en zal blijven voor 30 dagen. Op een van deze dagen kunnen we onze ontmoeting te realiseren? Wat denk jij? Dit is de enige kans voor mijn vakantie op dit moment. Voor welke termijn kunnen we samen zijn? Ik begrijp dat het beter zou zijn om voor altijd bij elkaar te blijven :) Ik zou blij zijn, maar we zijn volwassenen. We zullen proberen geen overhaaste beslissingen te nemen voor onze eerste ontmoeting. Ik geloof dat onze eerste ontmoeting heel belangrijk zal zijn zowel voor onze toekomst voor ons.
Onze bijeenkomst zal een onvergetelijke ervaring voor mij. Het is het beste cadeau van het lot voor u en mij, en dit kan alleen maar van dromen. Is dit waar? Ik hoop dat je serieus over dit zijn? Wat denk je van deze? Ik hoop dat je geen andere plannen had, en kunt u de tijd zich allen naar onze ontmoeting te hebben vinden. Ik wil niet dat deze kans, die ons het lot geeft van verliezen... Heb ik gelijk over dit?
Vandaag, zal ik niet veel te schrijven, want ik wil om te leren van wat je erover nadenkt. Wat mij betreft, ik denk dat we moeten voldoen. Vandaag, ging ik naar haar vriend haar vroeg wat ze dacht, en dat kan adviseren. Ze vertelde me dat ik ging naar een reisbureau. Hij gaf het adres van het agentschap.
Ik zal je morgen allemaal schrijven. Uw Anna!
Letter 4


Ik ben blij om je brief te zien. Uw brieven zijn heel belangrijk voor mij.
Het is belangrijk voor mij om te weten dat met jou? Hoe gaat het? Ik hou van je, ik maak me zorgen over hoe je aan het doen waren, ik denk aan je. Ik wil heel graag, wat wij waren onafscheidelijk, dat we kunnen zien elke dag met elkaar en kunnen zorgen voor elkaar.
U Transformers verzamelen?) Dat wil zeggen dat je niet klaar bent met jeugd?)
Ik hou ook van de Transformers-films, maar ik niet tattoo Optimus Prime en Bumblebee) Maar u bent een zeer grappige man is te zien in een keer)
Akim, ik denk dat veel, we weten al heel wat, als ik naar je toe komen, wat doen we dan?
Voor mijn geluk is niet veel nodig. Als je lacht, en je komt wel goed, zal het geluk voor mij. Het zal zo zijn?
Akim Ik weet niet hoe je familie en inheemse mensen zullen reageren. Zij zullen mij? U bent waarschijnlijk ook andere gewoonten. Ik weet het niet, je bent in een ander land, en wat zal zijn, en hoe alles zal gebeuren. Denkt u dat alles goed zal zijn? Als u ja zegt, moet ik tot u komen, en we zullen samen zijn. Wat zou uw vrienden en familie? Je sprak met hen over mij? Zij zullen u graag voor ons zijn als we samen zijn? Ze hebben geen invloed op ons geluk? Wat denk jij?
Akim Ik moet dit allemaal weten, dus ik was er zeker van dat ik niet brengen u teleurstelling mijn aankomst, en kunnen we genieten van onze liefde.
Ik wacht op uw brief en de antwoorden op mijn vragen.
Uw en alleen uw Anna!!!
Letter 5
Akim Ik kwam terug van de ouders. Mijn reis was uitstekend. We hadden een goede tijd. We hadden veel onderwerpen voor discussie. Het belangrijkste ding dat we hebben gesproken over ons, over onze relatie met u.
Mijn ouders zeiden dat is erg blij voor ons dat we van elkaar houden, en we willen om samen te zijn.
Ik vertelde mijn ouders dat ik was van plan om u te komen. Ze waren erg bezorgd over deze, maar ik stelde hen gerust en zei dat alles in orde zal zijn. Mijn ouders zien dat ik echt van je hou heel veel, en ze willen ons geluk! Akim Ik zal blij zijn alleen met jou. En ze laat me gaan naar jou. Maar nu heb ik een vraag voor u! Akim, weet je, het is een zeer grote stap voor mij?
Het is absoluut ons leven veranderen.
Ik heb nagedacht hoe we het beste kunnen ontmoeten, ik denk dat het beter zou zijn als ik bij u kwam. Want nu ben ik niet, ik heb veel vrije tijd, en ik kan omgaan met vraagstukken van reizen zonder problemen. Daarnaast hoop ik dat ik kan blijven met je dansen. Natuurlijk, als je het niet erg dat! Akim, heb je een plek waar we samen kunnen leven? belangrijk voor mij dat je altijd naast me zal zijn, hoe meer ik heb niets nodig. Kan me niet schelen, evenals de voorwaarden om in te wonen, zolang elke nacht in slaap val ik in je armen!
Akim, let opnieuw en geef me een antwoord. Ik denk dat de relatie een van vertrouwen moet zijn en dat we elkaar moeten vertrouwen.
Ik ben er zeker van dat als ik naar je toe komen, zal alles wel goed met mij. Ik ben bang dat een beetje, als dat een beetje kan zijn. Maar mijn liefde is groter dan enige angst, en ik besloot dat als je wilt, zal ik naar je toe komen. Maar ik begin om iets te doen nadat u mij vertellen een definitief antwoord.
Mijn beste, ik vond uw foto's! Mijn beste, wat doe je op de foto? En wat voor soort tafel??? Wat voor soort positie ben je mee bezig? Of bent u gewoon rbochy dat alle reparaties?) Mijn beste, we zullen zeker naar de film! We gaan naar de Transformers, want een nieuw deel van de Transformers, ik ook niet kijken)
Nu is mijn leven is veranderd, en het werd gedaan door jou. Ik wil alleen maar bij je zijn. Maar terwijl we weg zijn van elkaar, en ik moet wachten voor slechts uw brieven. Akim, ik hoop binnenkort naar uw brief en het definitieve antwoord waarnaar je wilt dat ik te komen zien.
Alleen uw Anna!
Letter 6
Hallo mijn liefde, ik ben erg blij om uw antwoord te zien. Ik ben blij dat u wilt en ik wil om samen te zijn. Ik hou van jullie met heel mijn hart en ziel!!!
Toen ik uw brief ontvangen, ik dacht dat het was van toepassing op deze gevoelens. Akim, nu kan ik niet leven zonder jou, en de dag van de week.
Ik had veel over de liefde, hoe mooi het is gehoord, maar niet voordat hij had meegemaakt. Nu begrijp ik wat het is.
Voor mij is dit alles zonder onderscheid, voor mij het belangrijkste ding dat ik heb je, allemaal in een verscheidenheid van andere. Ik ben er zeker van dat met u zal ik de gelukkigste meisje van de wereld te zijn. Ik ben erg blij dat onze gevoelens zijn wederzijds.
Elke persoon moet een zielsverwant te hebben, vond ik het. Bent u Akim!!!!
Met betrekking tot uw vraag: Ik weet niet de exacte datum van mijn aankomst, maar ik kan alleen maar zeggen dat het heel snel zal zijn!
Ik ben klaar om u te gaan mijn lieve, heb ik mijn hele leven doorgebracht naast je!
Ik hield echt van je foto! U bent mijn meest geliefde man ter wereld!
Vandaag ik was erg gespannen, dacht ik al dat je mij zal antwoorden. Toen ik ging naar het Internet cafe, mijn hart was alsof er een miljoen keer verslagen in minuten. Ik opende uw brief, en mijn hart stopte. Akim Thank you!!!! Dank u voor daar te zijn. Dank u, ik je gevonden!
Gelooft u in het lot? Nadat we ontmoetten, ik geloof in het lot, ik geloof in dat er niets wordt verspild in de wereld. mijn hele leven was ik alleen, ik was wachten op het moment om je te ontmoeten!!!!
Mijn gedachten zijn allemaal door elkaar, ik denk dat veel. Ik heb ook droom, maak ik me zorgen, ik weeg.
Akim, als beide partijen het erover eens dat ik tot u komen. Ik zal al over de reis te leren. In onze stad is er een reisbureau. Ik zal daar heen te gaan om te leren over de details van de reis voor u. Maar voordat u naar de toeristische, zou ik graag uw volledige adres en uw volledige naam te leren kennen. Ik denk dat het noodzakelijk zal zijn bij een reisbureau. Ik hoop dat u mij de benodigde informatie in de volgende brief zal sturen.
Akim zodra ik leer alles zal ik je vertellen. Ik ben er zeker van dat de realisatie van onze dromen op mijn best.
Door de manier waarop de krachten, iets wat nu zijn ze vermist me. Toen ik naar mijn ouders was ik een beetje verkouden, maar ik denk dat het niet zo ernstig, en het zal overgaan.
Ik denk dat als we samen zijn, zullen we zorgen voor elkaar te nemen in een tijd waarin we een slecht gevoel. We zullen het leven ervaringen te delen. Ik denk dat ons leven samen goed zijn!!! Heeft u ook dat?
Nou, dit beeindig ik mijn brief, morgen heel veel dingen, ik wil ook naar het ziekenhuis dat door de keuring en dat de arts voorgeschreven me wat pillen om mijn koude zou niet moeten wenden tot iets meer serieus.
Hoe ga ik, en ik weet hoe ik tot u komen. Ik schrijf u morgen, mijn langverwachte Akim.
Dromen over u, uw Anna!
Letter 7
Hallo mijn liefde Akim
Ik ben blij om uw antwoord te zien. Hoe gaat het vandaag? Ik hoop dat alles in orde is. Uw brieven waren mijn elixer uit alle moeilijkheden en beproevingen. Uw woorden zijn zo mooi dat ik voel me als een koningin. En jij bent mijn Koning !!!
Ik begrijp dat je bent mijn ideale man. Ik denk over je voortdurend. En heel mis je. Ik wil dat je sneller vliegen. Hoe is mijn koning? Hij wacht op mij? Ik heb nog nooit gehoord zulke lieve woorden.
Mijn beste, ik kom tot u alle benodigde documenten kogdapoluchu, en dan zullen we in staat zijn om deel te nemen met u allen wat wij willen) Ik wil heel graag kennis met u! Ik kan niet wachten! Ik ben intolerant je kussen!
Ik wil bij je zijn !!! Ik heb nog nooit buiten hun eigen land reisde. Ik ben erg eenzaam hier alleen. En ik wil je zo snel mogelijk te zien.
Ik wil een wereld van liefde, een wereld van comfort met u te maken. Ik zal je vertellen over aangenaam.
Vandaag, ik neem de tijd af van het werk vroeg en ging naar een reisbureau. Er sprak ik met de manager van het agentschap. Hij vertelde me dat het organiseren van mijn reis naar jou. Aangezien het deel van zijn werk. Ik kreeg te horen dat elke reis moet beginnen met de documenten. Ze zullen me voor te bereiden op het interview, alle documenten en uitleggen wat te doen.
Dit is natuurlijk begrijp ik. Ik vroeg hoeveel gaat het kosten? De manager vertelde me dat het papierwerk ze kosten 105 euro.
Ik moet een medische verklaring af te geven, omdat de zieke persoon niet mogelijk om te reizen naar een ander land. Ik ben absoluut gezond en ik kan de hulp van het ziekenhuis krijgen. Dan moet je een certificaat van de politie te registreren, omdat de dader reizen naar een ander land niet te toestond,. Ik ben geen crimineel, dus ik zal deze hulp zonder problemen te krijgen. Het is noodzakelijk dat de ambassade van uw land Inspector wist. Je moet ook een resultatenrekening te geven. Dan zal ik in staat zijn om een paspoort (55 euro) te verkrijgen. Hoeft alleen maar de verzekering (150 euro) te maken. Ik legde de manager dat de instantie die verantwoordelijk is voor de persoon die hun keuzevrijheid geniet om te reizen naar een ander land. Dat wordt duidelijk gemaakt dat ze een serieuze organisatie.
Met deze documenten, zal ik in staat om te gaan naar Moskou om een visum te verkrijgen bij de ambassade van uw land. Ik leerde over mijn reis naar Moskou. Ik kan beter gaan met de trein, want het is voordeliger en zuiniger. De kosten van het reizen met de trein - 60 euro. Dan zal ik contact opnemen met de ambassade en ik zal worden geinterviewd. Visa vergoeding van - EUR 35, plus een service charge van 25 euro. De totale kosten van al mijn kosten zullen zijn - 430 euro.
In totaal moet ik 430 euro om de documenten te krijgen. Dezelfde manager zei dat alle benodigde reisdocumenten kunnen worden verkregen binnen 7 dagen. Het belangrijkste ding om geld aan het reisbureau te betalen. Ik denk dat het wel cool. Wat denk jij?
Het leren van alle informatie, ging ik naar huis. Ik dronk thee en ik dacht dat het is moeilijk voor mij om 430 euro te vinden. Nu heb ik mijn lieveling had problemen. Deze problemen zijn gerelateerd aan geld. Aangekomen aan u is erg duur voor mij. Ik heb niet zoveel geld. Als je me kan helpen zal ik erg blij en dankbaar zijn. Ik hoopte dat het minder dan het werkelijk is gaat kosten.
Mijn beste, ik heb uw hulp nodig om te betalen voor de documenten.
Ik hoop dat u niet weigeren om me te helpen !!! Ik hoop dat dit niet een probleem voor u !!! Is dat zo? Ik denk dat hetzelfde tickets zullen worden uitgegeven door middel van dit agentschap, zoals de manager vertelde me dat hij een korting op tickets zal geven
Het is voor dat wat ik doe documenten, dat wil zeggen een visum en een paspoort door middel van dit bureau. Hier is het op een mens !!! Het is geweldig !!!! De waarheid ??? We zullen minder geld te verlaten voor de reis en we zullen minder tijd door te brengen.
Nu alles wat ik nodig - is om het geld te betalen. Dan, wanneer u een ticket te maken moet je de manager vertellen de luchthaven waar ik heen moet. Begrijp je me?
Kan ik op uw hulp rekenen?
Ik mis, ik wacht op uw antwoord.
Ik kus je, je Anna!
Letter 8
Hallo Mijn Liefde Akim!
Je Komt Altijd in Mijn Dromen, en ik wil Niet eens wakker. Toen ik naar bed Ging ik denk aan je, ik droomde meer dan jou en mij, als we de liefde u ontmoet, including u en ik samen te leven. En ik had Een droom. In this droom zag ik de Luchthaven, vloog ik naar u, en u mij te Ontmoeten op de Luchthaven. Het was Een mooie droom, ik wilde Niet Wakker Worden. Ik wil hiel Graag je te Zien, ZIJ MET U Zo spoedig MOGELIJK. Je had me als de lucht. Ik mis je, ik wil bij je are, en u Alleen. Ik heb geen niemand anders Nodig, ik heb je Nodig, en Alleen jij. Ik wil bij je are, van jou Zijn. Ik ben bereid OM Volledig op te Geven aan u, ik ben klaar OM van jou are van top tot teen. Ik wil van jou are, en de jouwe Alleen. Ik hou Zoveel van je, ik kan niet leven zonder jou. Sindsdien heb ik herken je, ik ben erg dol op jou. Ik vroeger was, en had geen idee van Zo'n Sterke liefde. Ik mis je, je tederheid, zorg en liefde. En ik hoop DAT Binnenkort Zullen we in staat Zijn Om Te Ontmoeten en voor altijd bij Elkaar, en we Hebben niemand OM Elkaar pijn Houden.
Wat Betreft Uw vragen: Mijn beste, ik ben in orde, de dokter zei dat ik een verkoudheid.
Mijn Beste, wat we Op het internet is Het lot! Ik denk DAT we Samen are, aarzel dan Niet!!!
Mijn Beste, Zal ik u Laten Weten wanneer ik Zal Gaan naar Nederland, Maar eerst moeten we Het Probleem op te lossen met de Documenten sterven u het met mij eens??? Anders, ik Kan niet zonder papieren OM naar je toe Komen!
Mijn Volledige naam: Kashkanova Anna. Dit is mijn voornaam en familienaam! Het is Geen geheim for van Iedereen, lieve, Misschien ik net had this Probleem Niet opgemerkt en daarom GAF Geen Antwoord, ik hoop DAT Je Niet te verstoren!
Mijn Beste, Natuurlijk heb ik vind het Niet erg Het Feit DAT je Mijn e-mail adres Op het internet gecontroleerd, Maar met de Uren sterven Het kostte je dat Het bestaat niet Op het internet???
Mijn Beste, denk je dat ik niet naar je toe Komen? Als ik alles wat je Moet naar je Krijgt, Zal ik meteen vliegen naar je Mijn liefde!
Mijn beste, ik bedoel, als ik niet op tijd de documenten word betaald, dan kan ik ernstige problemen met een reisbureau te hebben! Miyly me, ik smeek u, u Kunt lenen van Vrienden? Mijn Beste, ik smeek u, ik wil echt OM je te Ontmoeten, ik wacht at this moment dat for an lange Tijd Niet op this Manier om thuis te Blijven Nemen!(
Mijn beste, ik hoop van harte DAT je IETS wat je Maar Kunt Bedenken!
Ontmoette this ik Mijn kort te sluiten, Zal ik uitkijken naar brieven van jou. Schrijf me NAAR.
Ik hou van, mis je, zacht en hartstochtelijk kus je.
de jouwe Diana!
Letter 9
Hallo mijn lieve Akim!!!
Mijn beste, ik ben erg blij om te weten dat je me wilt helpen! Ik zou het heel erg zoals jij en ik samen zijn! Om onze lichamen raken we elkaar! Ik wil heel graag uw familie te ontmoeten! Mijn lieve, ik dacht, misschien kunnen we beter praten over skype? Dus het zal veel sneller zijn, maar er is een probleem: ik heb geen camera en microfoon, kan ik alleen maar schrijven u en alle!!! Hier is mijn Skype: annafinish@outlook.com
Letter 10
Gegroet! Waarom heb je me tegenhouden van het schrijven? Wil je niet naar me weten dichterbij? Ik zou erg blij zijn als je zou blijven om te communiceren met mij!
Letter 11
Hallo mijn liefde Akim! Hoe gaat het vandaag?
Mijn beste, ik wil heel graag bij je zijn! Mijn lieve, zodat ik je kon komen ik nodig documenten, kan ik niet betalen voor zichzelf documenten, mijn beste, kunt u geld lenen van vrienden of krijgen een lening van de bank? Mijn beste, als je me niet vertrouwt, kan ik u documenten verzenden wanneer ik hen te krijgen! Mijn beste, je moet begrijpen als ik niet te betalen voor de documenten voor een week, dan is het reisbureau kan me een boete en zelfs een reisbureau kan een beroep indienen tegen me of huur verzamelaars geven, weet je wat voor soort mensen? Ze verzamelen schulden van mensen, hun methodes zijn zeer slecht, ze kunnen bieden, pijn doen, en het zal voor hen niets te zijn, omdat zij wettelijk handelen. mijn lieve, wil je niet om met me dat wat er gebeurd is? Mijn beste, ik echt van je smeken, help me met de documenten, en ik kan naar je toe komen!
Created: 2017-08-15    Last updated: 2017-08-15    Views: 776
Latest female scammers
Name: Ekaterina
Age: 42
Name: Phidelia Hamilton
Age: 35
Name: Ann Burgess
Age: 33
Name: Alexandra
Age: 28
Name: Maria
Age: 34
Name: Ting Huang
Age: 34
Name: Cindy Essiaw
Age: 31
Name: Julia
Age: 35
Name: Claudia Daurte
Age: 30
Name: Ludmila Angelic
Age: 26
Name: Anita Wilson
Age: 26
Name: Ekaterina Berkovskaya
Age: 29
Name: Anna
Age: 35
Name: Veronica Vasilyevna Ozerova
Age: 37
Name: Jessica
Age: 27
Name: Julia
Age: 28
Name: Kate Craig
Age: 30
Name: Anna
Age: 29
Name: Mary Makari
Age: 38
Name: Olga
Age: 36