Scam Letter(s) from Lilia Strelnikova to Noel (Belgium)

View profile of Lilia Strelnikova

Letter 1

Goedemorgen Noel!!! Gisteren heb ik je niet geschreven, ik was op zoek naar geld. Ik was gisteren helemaal depressief! Vandaag is geen goede dag voor mij. En ik heb geen goed nieuws voor jou (((
maar ik probeerde het zoveel mogelijk!
Laat me vanaf het begin beginnen.Ik schrijf vandaag alleen een brief aan jou. Ik ben gisteren maandagmorgen in Moskou aangekomen. Mneya ontmoette een medewerker van het Agentschap. We bezochten de ambassade om 12 uur.
Hij kwam naar het kantoor om een ??visum te krijgen. Ik heb 70 euro betaald. En ik kreeg mijn visum. Alles ging zonder een probleem.
Daarna ging ik terug naar het visumbureau en kreeg een ziekteverzekering, ik betaalde er 120 euro voor.
Het bureau heeft al het werk volledig gedaan en ik heb er geen klachten over.
Toen ging ik naar het vliegveld.
Mij ??is verteld dat ik als toeristisch reisschema mijn kaartje moet kopen.
Ik kocht een vliegticket voor Donderdag 15 november!!!!!!!!!!
En visum en verzekering voor een periode van 30 dagen. Ze vertelden me dat hiermee
Om naar u toe te gaan, ik, u moet op zijn minst een levensstandaard hebben. Ze vertelden me dat ze 50 euro was per dag. Ik moet je de aanwezigheid van 1500 euro laten zien, bij me !!!!!!!!!!!!!
Ik was verbluft door het nieuws !!!!! Ik moet dit geld laten zien op de luchthaven. De ambassade is niet van toepassing op deze maatregelen.
Ik verwacht dat je geld bij hen hebt, maar niet zo'n bedrag! Ik heb 330 euro bij me.
Ze zitten in de tas, maar het is niet genoeg ... en moet nog steeds zoeken naar 1170 euro.
Toen zei ik dat ik een vriend zou bezoeken. Maar er is mij verteld dat ik vandaag geen bruidvisum kan maken. Het is een half jaar wachten en gebruikelijk
Foto's. Ik kan alleen een toeristenvisum doen. En ze is klaar voor mij.
Ik verliet de luchthavenafdeling in een slecht humeur !!! In feite is het moeilijk om dit te realiseren! Deze wet is nu op alle luchthavens in Rusland. Ik weet niet waarom, het is mogelijk dat de regering de wet heeft aangenomen vanwege sancties tegen ons land en vergeldingsmaatregelen zijn genomen om naar andere Europese landen te reizen.
Het blijft tot 1170 euro.
Ik weet niet waar ik al het geld moet krijgen. Ik heb het je niet gevraagd. Maar ik heb geen keuze. Help me alsjeblieft. Stuur mij alsjeblieft 1170 Euro? Deze fondsen zijn alleen vanwege het feit dat ik Rusland mocht verlaten. Ik zal het geld niet doen door te brengen. Alleen weergeven. Help alstublieft !!!!!!!!!!!! Als je me helpt, 15 november, zal ik het doen
Geef je al het geld in je zak.
Ik heb het geld niet achtervolgd alleen maar om het te laten zien! Zodra ik op het vliegveld aankom, jij
Ik zal je mijn geld opnieuw geven. Ik schreef je meteen, omdat ik voorloper ben
Was helemaal open voor jou! Ik heb geen geheimen en geen geheime gedachten!
Ik kreeg te horen dat je geld kunt overboeken via MoneyGram of Western Union kan verzenden. Dit is de beste manier om geld over te maken. Je moet gewoon Moneygram vinden.
En stuur het naar mijn naam. Strelnikova Liliya.
Ze worden een geheim wachtwoord. Het is veilig en snel. Dus ik zei tegen de bank.
Ik vraag je om het geld vandaag of morgenochtend te sturen. Ik heb tenslotte tijd nodig om dat te hebben alles voor de vlucht, documenten en papieren om af te maken. Er is een kaartje voor de reeds 15 november Ik hoop op jou! Ik heb niemand die om meer geld kan vragen. Ik weet dat ouders geen geld hebben.
En mijn moeder is ziek van hart, ik wil haar niet teleurstellen! Deze situatie kan slecht zijn schade aan hun gezondheid! Ik heb je nooit ontmoet, maar ik voel me heel dicht bij je !!!!!!
Gisteren was een nerveuze dag voor mij, ik was bang om je te schrijven. Maar vandaag heb ik besloten om een brief aan je te maken. Met de hoop dat je mijn toestand begrijpt! Ik zal vandaag je brief zijn
Avond met grote hoop om te zien! Heel veel alleen voor jou! Je Liliya!!!!!
p.s. Ik stuur je mijn paspoort, ik sta helemaal open voor jou!

   

   

Created: 2018-11-15    Last updated: 2018-11-15    Views: 343