STOP SCAMMERS. com

Scam letter(s) from Tatyana Rozinova to Wicke (Sweden)

Letter 1
Hallo John.
Ik heb je brief ontvangen. *** is het met je? *** was je ochtend vandaag?
Ik wil je meer vertellen over mezelf en mijn leven. Ik vind dat elk meisje heerlijk moet kunnen koken. Ik kook graag allerlei soorten voedsel.
Als ik kook, experimenteer ik altijd en breng ik mijn eigen wijzigingen aan in de standaardrecepten voor verschillende gerechten. Mijn favoriete gerecht is borsjt.
Borscht is een vleessoep gekookt met groenten. Kan je koken? Wat is je favoriete eten? Ik kook ook graag vlees of vis boven een vuur. Mijn vader houdt ervan om buiten te barbecuen.
En ik help mijn vader altijd. Ik ben opgegroeid zonder moeder, mijn vader probeerde me alles te leren wat hij zelf kan. Als kind moest ik mijn vader overal bij helpen.
Ik kijk graag naar films en tv-shows. Ik hou van historische films en komedies. Ik kijk tv-programma's. Ik probeer alle films te bekijken die aan de kassa verschijnen.
Welk genre films vind je leuk? Ik hou van goede muziek. Ik luister graag naar pop of klassieke muziek.
Mijn muziekkeuze hangt af van mijn humeur. Breng je vaak tijd door met je vrienden? *** breng je je vrije tijd graag door?
Ik breng graag tijd door met mijn vrienden. Ik hou van wandelen met vrienden door de stad, picknicken in de natuur, naar de bioscoop of café gaan.
*** breng je tijd door met je vrienden? Ik hou van een actieve levensstijl. Ik hou van sport. Ik bezoek een fitnessclub.
Ik fiets in de zomer. Ik hou van skiën, schaatsen. Ik hou ook van wandelen in het park.
Ik hou van wandelen in de frisse lucht. Ik hoop dat je in de volgende brief ook iets over jezelf en je hobby's vertelt.
Ik zal mijn brief afmaken. Ik stuur je een foto. Ik wacht op uw antwoord en uw foto's.
Tatyana
Letter 2
Hoi John.
Bedankt voor je brief. Ik ben blij je foto te zien. Ik ben blij als je me een foto stuurt. Ze verheffen mijn geest.
Ik vind het leuk om met je te praten. Ik wil dat we onze communicatie ontwikkelen. Ik wil dat we elkaar elke dag beter leren kennen. Ben je het met me eens?
Ik zal proberen zoveel mogelijk over mezelf te praten. Het doet me veel plezier als je me meer vertelt over jezelf en je dagelijkse leven. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen.
Ik heb je hier nog niets over verteld, maar ik hou echt van dieren. Ik heb een kleine teckel. Mijn vader heeft me een paar jaar geleden een hond gegeven voor mijn verjaardag.
Ik vind het geweldig dat als ik thuiskom van mijn werk, ik altijd wordt begroet door mijn schattige hond.
Ik zal je foto's van mijn hond sturen. Mijn hond heet Bella.
Ik wil je vertellen over mijn vrienden. Ik heb een goede jeugdvriend. Ze is een erg aardige en loyale metgezel. We kennen elkaar al van kinds af aan. Ze heeft me nooit teleurgesteld.
Ik kan altijd in alles op haar vertrouwen. Ik breng mijn vrije tijd vaak met haar door. We gaan vaak met haar wandelen. Ik stuur je een foto met mijn beste werkvriend.
Vandaag zag ik een voormalige man. Hij was met een meisje. Ik keek hem aan en realiseerde me dat ik geen interesse meer in hem heb. Hij werd een volslagen vreemde voor mij.
Ik had geen gevoelens. Voor hem waren alleen entertainment en alcohol belangrijk. Hij hield niet van me, waardeerde onze relatie niet. Hij bedroog me met andere vrouwen.
Hij sloeg me een keer terwijl ik alcohol dronk. Daarna heb ik mijn relatie met hem beeindigd. Ik heb een man nodig die van me houdt en mij respecteert.
Er moet wederzijds begrip zijn in een relatie. Als er geen wederzijdse gevoelens zijn, zal er geen relatie zijn. Ben je het met me eens? Nu staat mijn hart open voor nieuwe relaties.
Ik ben niet geinteresseerd in avontuur. Ik wil alleen een serieuze relatie. De belangrijkste garantie voor gezinsgeluk, beschouw ik zulke kwaliteiten, liefde, geduld, respect en vertrouwen.
Ik geloof dat er in een relatie wederzijdse liefde en passie, respect en steun moet zijn in moeilijke situaties. Vertel me alsjeblieft over je vorige relatie?
Ik zou graag willen horen over uw vroegere relatie. Ik wens je een fijne dag. Ik wacht op je brief en je foto's.
Tatyana
Letter 3
Hoi John.
*** was je ochtend? Ik werd vanmorgen vroeg wakker. Ik lag een tijdje in bed en ging douchen. Na een ****** heb ik het ontbijt gemaakt. Ik bakte eieren en worst in een koekenpan.
Ik dronk thee en ging aan het werk. Ik vraag me af *** je ochtend is verlopen. **** u mij er iets over vertellen?
Ik begrijp wat je zegt over het leeftijdsverschil. Naar mijn mening doet het leeftijdsverschil er niet toe. Leeftijd is niet het belangrijkste in de relatie tussen een man en een vrouw.
Respect en liefde. Dit is de sleutel tot een serieuze relatie. We moeten eerlijk tegen elkaar zijn. Elke man wil een mooie en jonge vrouw naast zich zien.
En elke vrouw wil naast haar een serieuze en ervaren man zien. Jonge jongens hebben alleen plezier in *** hoofd. Ik ben op zoek naar een serieuze en volwassen man die klaar is voor een serieuze relatie.
Vandaag is mijn gebruikelijke saaie werkdag. Ik dacht vanmiddag aan je. Ik heb een idee. Ik dacht dat we een videogesprek konden voeren. Je weet dat ik brieven schrijf vanuit mijn werk.
Ik heb geen thuiscomputer. Ik besloot om Skype op mijn werkcomputer te installeren. Mijn baas zag dat ik Skype op mijn werkcomputer installeerde.
Mijn baas werd boos op me en zei dat hij persoonlijk gebruik van computers niet zou toestaan. Ik moest het idee om Skype te installeren opgeven.
Ik heb een strikte baas en ik wil geen problemen met hem hebben. Ik wil mijn baan of een deel van mijn salaris niet kwijtraken. Ik voelde me een beetje verdrietig.
We kunnen brieven blijven schrijven. Helaas is het nu niet mogelijk om via Skype te praten.
Ik ga vandaag wandelen na het werk. Ik hou van wandelen in de avondstad. Ik hou van wandelen in het park, ik hou van wandelen in de frisse lucht. Buiten wandelen kan stress helpen verlichten.
Houd je van wandelen in de frisse lucht? Ik ga graag met je wandelen. Wat denk je? Het zal voor mij interessant zijn om uw antwoord te horen. Na de wandeling ga ik naar de kruidenier.
'S Avonds kook ik het avondeten. Ik ga eten, tv kijken. Misschien zal ik het boek lezen. Daarna ga ik naar bed. Wat zijn je plannen voor de avond? Wil je me vertellen?
Ik hoop dat er niet teveel vragen van mij zijn. Ik vind het leuk om met je te praten. Ik hoop dat je een fijne dag hebt vandaag. Ik wacht op je brief en je foto's.
Tatyana
Letter 4
Hoi John.
Ik ben blij dat ik je brief kan lezen. Ik vind het leuk om met je te praten. Ik ben ook blij dat ik je met elke brief beter kan leren kennen. Ik woon in Rusland. Ik heb je hier veel over verteld. Je vergat?
Ik heb een fijne dag vandaag. Ik werd vroeg wakker, de zon scheen door mijn raam. Ik ging naar de ****** en maakte ontbijt. Ik ben op het werk nu. Ik denk dat je het begrijpt, ik hou van sporten.
Ik ga naar de sportschool. Ik vind het leuk om te fietsen. In de winter ga ik skien. Mijn vader hielp me om van sport te houden. Ik denk dat mijn vader mij een goede en correcte opvoeding heeft gegeven.
Ik hou van zwemmen en watersporten. Ik heb al twee jaar geen relatie meer. Ik voel me vaak eenzaam. Ik heb je ontmoet en mijn leven is veranderd. Ik ben erg blij dat we elkaar hebben ontmoet.
Ik werd vrolijker. Ik vind het leuk om met je te praten. Ik vind je een interessante man. Wat vind je ervan om met mij te communiceren? Vind je het leuk om met mij te communiceren?
Mijn mening over jou, je bent een man met serieuze bedoelingen. Ik denk dat ik je kan vertrouwen. Ik hoop dat je dezelfde mening over mij hebt. Ik vraag je om meer over jezelf te praten. *** gaat je dag?
Ik ben zeer geinteresseerd. Ik ben geinteresseerd in uw leven. Ik voel me comfortabel om met je te communiceren. Vertel mij over jouw dag. Wat zijn je plannen voor de avond?
Vandaag wil ik jullie mijn foto's sturen van een wandeling in het park. Vertel eens, wat vind je van mijn foto's? Vind je mijn foto's leuk? Ik wacht op je antwoord.
Tatyana
Letter 5
Hoi John.
*** is het met je? *** voel je je? Ik wil dat onze communicatie zich ontwikkelt. Ik vraag je om me je telefoonnummer te vertellen. Ik wil je aan de telefoon spreken.
Ik hoop dat je me aan de telefoon wilt spreken. Ik wil echt je stem horen en met je praten aan de telefoon. Ik heb nog nooit een ander land gebeld.
Schrijf alsjeblieft, vergeet niet je telefoonnummer en landcode te schrijven, zodat ik je kan bellen. Ik denk dat we kunnen praten aan de telefoon.
Ik bel je zelf wel. We kunnen elkaars stemmen horen. Ik schrijf je altijd in het Nederlands. Ik gebruik geen WhatsApp.
Omdat ik een eenvoudige telefoon met druktoetsen gebruik. Nokia 105. Ik kan WhatsApp niet gebruiken op deze telefoon.
Ik vind het leuk om met je te praten. Ik heb het gevoel dat we elkaar met elke brief beter leren kennen. Wat denk jij ervan? Het lijkt me dat ik je al heel lang ken.
Onze communicatie is prettig en ontspannen. Ik weet dat ik je zonder twijfel over mijn leven kan vertellen. We begrijpen elkaar goed. Het is een fijn gevoel.
Ik merkte ook dat ik vaak aan je begon te denken. Ik wacht elke dag op je bericht. Soms denk ik aan wat je op dit moment doet. Met elke brief leer ik je beter kennen.
Ik wil ook dat je me beter leert kennen. Ik stuur je bij elke brief een foto. Het helpt je meer over mijn leven te weten te komen. Ik ben altijd geinteresseerd als je over jezelf praat.
Ik vind het geweldig als je me over je dag vertelt. Ik sprak onlangs met mijn beste vriendinnen op het werk. Ik vertelde mijn vrienden dat ik een man uit een ander land had ontmoet.
Ze zeiden dat het interessant was. Ik heb mijn vriendinnen verteld dat ik het leuk vind om met je te praten. Mijn vrienden zeiden dat ik de laatste tijd ten goede ben veranderd.
Ik denk dat je een positieve invloed op mij hebt. Ik vertelde mijn vrienden dat ik denk dat je een goed mens bent, dat ik vol vertrouwen in je ben. Ik wil een vraag stellen.
Het is erg belangrijk voor mij. Ik vraag u eerlijk te antwoorden. Heb je nu andere meisjes in je leven? Heb je een relatie met een ander meisje?
Het is belangrijk voor mij om een antwoord te krijgen. Ik heb geen andere mannen. Ik communiceer alleen met jou. Ik heb geen andere mannen nodig.
Ik hoop dat u mij en uw communicatie met mij serieus neemt. Ik vind het leuk om met je te praten. Dit is interessant voor mij. Ik stuur je een foto.
Ik wacht op uw bericht en het antwoord op mijn belangrijke vraag. Ik wacht ook op uw foto's.
Tatyana
Letter 6
Hi darling. Thank you for coming to my meeting and treating it responsibly.
I have good news for you and me. I was on a tour agency.
And I checked the information about the possibility of coming to your country.
And i can. I am so glad and happy that we will meet soon. It turns out it''s not as easy as it seemed to me, I spent more than one hour in a tour agency. I was asked if there is a certificate of vaccination against covid (yes I have one).
I was also photographed for obtaining an international passport and health insurance, as well as for my visa.
Plus I had to pay a state fee. Then they made a route to you, how it would be easier and faster for me to get to you. But I''ll talk about this later.
I fully paid for all the services of the tour agency, everything will be ready within one week.
I had to pay extra 40 euros for the urgency!
Also, the travel agency will book me tickets when my visa is ready. And I will receive them already at the airport!
Only for an interview and obtaining a visa, I will have to go to Moscow, since the tour agency does not deal with this.
It cost me 890 euros. I will also need to have with me a certain living wage, for a long time I could not understand what it was.
They explained to me that this is the money for which I will live in your country (1 day - it is 50 euros, for the period indicated in my visa).
At first I thought that they should be paid somewhere. I was very surprised by this.
But they explained to me that this is just a formality in order to get a visa.
You will not have to spend them, but have them with you in your bank account.
In general, I have enough money for everything.
You just have to wait until everything is ready.
I am looking forward to our meeting with you, as soon as possible to get into your embrace ...
There is one more important question, how do we get to know each other at the airport?
Can I wear something bright, or do you have any suggestions?
Now I want to take some rest, since I had to travel to another city due to the lack of international travel agencies in my city!
See you soon, yours Ekaterina
Letter 7
Hoi John Hartmans.
We hebben uw teruggaveverzoek beoordeeld. Ons bedrijf heeft 100% aan zijn verplichtingen jegens onze klant voldaan. Ons bedrijf is geaccrediteerd door de European Tourism Community. We kunnen geen oplichters zijn of iets dergelijks. Dergelijke ongegronde uitspraken zijn een poging om onze reisorganisatie te bedreigen. Het is ook een poging tot chantage om geld af te persen. Dit is een strafbaar feit op het grondgebied van de Russische Federatie en de Europese Unie. Mocht u besluiten onze reisorganisatie te bedreigen, dan zullen wij deze zaken voor de rechter behandelen. Ik wil u ook informeren over de verspreiding van persoonlijke en vertrouwelijke informatie. De grondwet van de Russische Federatie garandeert een burger het recht op onschendbaarheid van het privéleven, persoonlijke en familiegeheimen, bescherming van zijn eer en goede naam. Het verzamelen, opslaan, gebruiken en verspreiden van informatie over het privéleven van een persoon zonder zijn toestemming is niet toegestaan. Afhankelijk van de aard van het gepleegde misdrijf, voorziet de sanctie van artikel 137 van het Wetboek van Strafrecht van de Russische Federatie in alternatieve straffen: een boete - waarvan het maximale bedrag kan oplopen tot 350 duizend roebel of in het bedrag van de salaris van de veroordeelde (overig inkomen) voor een periode van maximaal 3 jaar, verplichte arbeid tot 360 uur, gevangenisarbeid voor maximaal 1 jaar, dwangarbeid voor maximaal 5 jaar en gevangenisstraf van maximaal 5 jaar. In geval van verspreiding van vertrouwelijke informatie behoudt onze reisorganisatie zich het recht voor om in beroep te gaan bij het Grondwettelijk Hof van de Russische Federatie en ook bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, aangezien wij een internationale organisatie zijn.
Roman Petrenko.
Created: 2021-06-28    Last updated: 2021-06-28    Views: 1315
    

RANDOM SCAM EMAILS

Name: Svetlana Klecova
Age: 34
Name: Tatyana
Age: 28
Name: Kate Elliot Tapfumaneyi Manyika
Age: 27
Name: Maria Shevnina
Age: 29
Name: Joyce Pearson
Age: 36
Name: Amy Teiga Castro Shaner
Age: 29
Name: Victoria
Age: 34
Name: Inessa Kizilova
Age: 26
Name: Lidia Herber James
Age: 28
Name: Anna
Age: 26
Name: Raikhan
Age: 33
Name: Natalia Litvinova
Age: 30
Name: Shelby Paris
Age: 25
Name: Vivian Brooke
Age: 29
Name: Julia Yavorskaya
Age: 21