STOP SCAMMERS. com
   
Romance scam letter(s) from Anastasia Dozhdikova to Danny (Belgium)
Letter 1
Hallo Danny!
Ik ben zo blij dat u zelf hebt geschreven naar me. Ik ben erg gewacht te ontvangen uw brief.
Je hebt me heel erg leuk en ik wil weten dat je beter. Ik ben blij dat je niet tegen.
Ik ben voor het eerst brieven schrijven via het Internet. Daarom wil ik helemaal niet weet hoe om te beginnen mijn brief. Ik denk dat ik moet vertellen u een beetje over mezelf.
Mijn naam is Emerald. Ik ben 28 jaar oud. Ik ben Maagd. Ik was nooit getrouwd en ik heb geen kinderen.
Ik woon in het kleine stadje Yaransk. Ik woon samen met mijn moeder. Ik heb ook een grootmoeder.
Maar ze leeft niet bij ons. Ik heb geen vader. Ik vertelt meer over mijn familie komende tijd.
Danny, U mij vertellen over jezelf. Het zal erg prettig voor mij om meer te leren over jezelf.
Het lijkt mij dat we hebben veel gemeen. Bent u het met mij eens? Allereerst Danny, Ik wil u zeggen dat ik geen spelletjes spelen. Ik ben op zoek naar serieuze relatie. Ik wens te vinden liefde en om gelukkig te zijn. Ik denk dat de persoon kan niet gelukkig zijn zonder liefde.
Bent u het met mij eens? De liefde is het belangrijkste ding de wereld.
Ik weet het niet dat het je vertellen. U kunt mij alle vragen die u wilt Danny.
Ik zal heel blij om uw vragen te beantwoorden. Ik hoop ook dat u mijn vragen te beantwoorden.
Zodat we met u kunnen leren elkaar sneller. Ik stuur je mijn foto Danny. Ik hoop dat je mijn verschijning. Vertel me wat vind je van mijn foto. Ik stuur je een foto met iedere brief.
Het zou erg prettig voor mij om ontvangt u uw foto's te Danny.
Ik denk dat ik zal eindigen mijn brief. Ik hoop dat u me snel antwoord.
Ik zal wachten op uw brief van morgen. Uw nieuwe vriend Emerald.
Letter 2
Hallo Danny!
Hoe ben je vandaag? Ik ben zo blij dat u zelf hebt geschreven naar me toe. Het is erg prettig voor mij de ontvangst van uw kort. Ik ben erg gewacht tot ontvangst van uw brief van vandaag. Vandaag wil ik u vertellen u wat meer over mezelf. Mijn groei 5'8 ". Mijn gewicht nabijgelegen 120 lbs. Zodra ik heb kennis met u heb ik verwijderd, de structuur. U hebt gelijk, mijn stad is in Rusland.
Ik stuur u mijn foto's op volle groei dat je kon zien mijn lichaam. Ik hoop dat je mijn figuur. Het lijkt me dat ik nodig voor het reinigen van mijn gewicht een beetje. Vindt u het ook? Ik in de ochtenden.
Ik probeer om mijn lichaam in de goede vorm. Gaat u in voor de sport ook? Ik hou van de sport heel veel. Ik hou van allerlei sporten. Danny, Vertel me over dat je wilt en dat je een hekel aan.
Wat wenst u te zien in het meisje? Voor mij het belangrijkste is dat de personen Hart. Voor mij het belangrijkste is gevoelens. Ik wil bij het vinden van de persoon met wie
Ik ben zo gelukkig. Ik denk dat in de betrekkingen van de belangrijkste is het vertrouwen en respect.
Bent u het met mij eens Danny? Ik heb respect voor eerlijkheid en zo Ik probeer altijd om eerlijk te zijn. Ik hou niet van als mensen misleiden van spelletjes spelen.
Ik heel graag koken en Tuinieren. Mijn oma leerde me om te koken goed. Ze sprak me dat het meisje moet kunnen goed koken. Ik kan koken veel gerechten. Ik hoop dat u snel de smaak dat ik kok.
Ik ben er zeker van zijn dat u net als ik als kok. Ik heb veel van bloemen op mijn thuis. Hou je van bloemen Danny? Ik wil graag op de natuur. Ik met mijn vrienden naar een campagne.
Ik ook graag willen gaan vissen. Ik denk dat nu weet je een beetje meer over mij Danny. Ik hoop dat u zal vertellen mij een beetje meer over jezelf ook. Ik heb veel willen leren u beter Danny.
Ik moet de afwerking van mijn kort houden. Ik zal wachten op uw brief van morgen.
Ik wens u een goede dag en een goed humeur. Uw vriend Emerald. Groet
Letter 3
Hallo mijn lieve vriend Danny!
Uw brief heeft mijn hart warm vandaag. Het is altijd aangenaam om uw brief.
Ik wacht op uw brief elke dag. Het is dus prettig voor mij om te leren je.
Het is erg prettig voor mij om met u te communiceren Danny. Danny, Ik wil vertellen u dat voor mij de familie is erg belangrijk. Ik denk dat voor elke persoon een gezin op de eerste plaats. Bent u eens? Ik heb mama. Haar naam is Sveta.
Met haar 51 jaar. Maar ik denk dat ze veel jonger lijkt. Wij met mijn moeder zijn erg dichtbij. Wij met haar als vrienden. Ik vertel haar alles. Ik heb geen
geheimen uit haar. Ook ik heb een grootmoeder. Ze woont in het dorp. Haar naam is Zoya.
Het is ongeveer 100 km van mijn huis. Ik probeer het te gaan om haar op weekend. Ze is oud en ik help haar. Mijn vader is overleden toen ik klein was.
Daarom was ik opgevoed alleen door de moeder en grootmoeder. Ik ben geen broers en zussen. Ik heb alleen een kind in een gezin. Danny, Vertel mij over uw familie. Heb je verteld ze over mij? Wat doen ze spreken over mij? Ik hoop dat ze niet tegen dat je een brief aan mij.
Ik sprak mijn moeder over dat ik schrijf naar jou. Ze zorgen een beetje.
Ze doet niet wil dat mij werd ziek. Ik heb haar verteld dat je heel goed persoon en dat je nooit zal me pijn doen. Heb ik gelijk Danny? Ik hoop dat je zal nooit voor mij pijnlijk. Ook ik zal nooit pijn doen.
Je denkt waarschijnlijk waarom ik wens te vinden liefde via het internet en in andere land. Danny, Zal ik uitleggen aan jou. Ik probeerde te vinden liefde in mijn stad. Maar bij mij is gebleken niets. Ik hield van een persoon, maar hij heeft mijn hart gebroken. Ik wil niet herinneren nu over.
Daarna heb ik weer geprobeerd om de liefde. Maar het lijkt me dat de mannen in mijn land niet in staat om te communiceren met meisjes. Ze drinken veel alcohol, ze doen niet aan meisjes. Ik heb gehoord over dat veel meisjes hebben gevonden liefde in een ander land via het internet. En ook ik heb besloten om proberen te vinden liefde via het internet. Ik hoop dat nu je begrijpt me Danny.
Heb je slechte gewoonten Danny? Rook je, heb je drinken? Ik hoop dat er geen.
Ik ben het niet drinken, ik niet rook. Ik ga in voor sport. Het is jammer naar me, maar ik opnieuw moeten eindigen mijn brief. Ik ben erg willen communiceren met je te doen. Ik hoop dat u schrijven naar me toe. Ik heb veel zal wachten uw brief morgen Danny.
Uw vriend Emerald!
Letter 4


Hallo mijn lieve vriend Danny!!!
Ik ben zo blij met uw brief opnieuw. Elke dag dat ik wacht op uw brief meer en meer.
Wilt u mijn brieven ook Danny? Danny, Elke dag hebben we met u meer weten en meer over elkaar. En ik ben zo blij is. Het lijkt me dat we meer dicht bij elke andere een beetje. Bent u het met mij eens? Vandaag heb ik met mijn beste vriendin. Haar naam is Katya.
Ze is mijn beste vriend. Wij zijn met haar zeer dichtbij. We met haar twee zussen. Ik Vertel altijd aan haar al mijn geheimen. We met haar samen naar school. Nu zijn we communiceren met haar klein beetje minder. Maar ons allemaal even vaak ontmoeten. Vandaag hebben we met haar zijn gegaan naar cafe.
Wij zaterdag en sprak. Ik heb met haar over je Danny. Ze begon te vragen veel vragen over jou. Danny, Ze vertelde me dat ik moet worden geboden. Ze vertelde mij over dat er zijn veel slechte mensen op het internet. Er zijn mensen die bedriegen om geld, er zijn mannen die vragen naakt foto's van meisjes. Ik heb haar verteld dat u niet een dergelijke man en dat je heel goed persoon. Danny, Ik hoop dat u niet misleiden mij. Ik weet dat je bent een goede man en dat je nooit zal me pijn doen. Ik wil dat u wist dat Ik ben het niet misleiden u en dat ik altijd volledig eerlijk met u mee. Ik denk dat het lot is heeft ons geholpen om elkaar te vinden. En ik hoop dat ik binnenkort ontmoeten. Maar nadat ik sprak met mijn vriendin Ik begon een beetje zorgen te maken. Danny, Vertel me dat je niet het zodanig. Gelieve me kalm.
Als u mij vertellen, dan zal ik het vertrouwen volledig aan jou. Ik hoop dat ik u niet beledigen.
Danny, Ik wil dat je te hebben vertelde mij over je vrienden. Heeft u de beste vriend?
Hoe vaak ga je samen ergens? Heeft u gesproken met je vrienden over mij? Wat doen ze spreken aan u over mij? Ik hoop dat ze niet tegen onze communicatie. Mijn vriendin vroeg dat ik heb verstuurd Je uit je haar. Zij hoopt dat u maakt me gelukkig en dat je nooit zal me pijn doen.
Ik zal wachten op uw brief van morgen Danny. Ik heb al je missen. Groet.
Je vriendin Emerald!
Letter 5
Hallo mijn lieve vriend Danny!!!
Als altijd uw brief heeft me warm. Het heeft me verschillen gelukkig. Ik zo sterk willen ontvangen uw brieven Danny.
Ik na het werk de ontvangst van uw brief. En als ik zie dat je geschreven hebt mij, mijn hart vult met warmte.
Ik weet dat je je voelt hetzelfde mijn lieve en voor mij Het is zeer aangenaam.
Het is prettig voor mij om uw foto's. Maar ik zou graag meer foto waarop ik kan je weer te zien.
Voor mij uw glimlach zeer zou worden wenselijk om te zien.
Ik zal vertellen u iets over mijn werk. Ik werk met papieren. Ik ben boekhouder. Bedrijf waar ik werk heet Elara.
In ons bedrijf doen details voor vliegtuigen. Dit zeer grote onderneming. Ik ben erg moe van mijn werk.
Maar ik allemaal hetzelfde love it. Ik heb geen auto en dus ik ga met de bus. Mijn werk begint in 9:00
's ochtends en er een einde komt aan in 17:00 avonden. Ik werk hier voor 5 jaar. Me heel veel respect voor mijn werk.
Bij mij is veel bekend op het werk. Op Ik heb zeer goede relaties met collega's.
Danny, Kan je me vertellen over je werk? Het is heel interessant voor mij om meer te leren over uw werk. Ik denk dat het heel interessant. Bent u in goede relaties met mensen op uw werk? Hou je van je werk? Wat doe je na je werk?
Ik na het werk thuiskomen en koken om te eten. Daarna heb ik tv kijken of ik luister naar muziek.
Gisteren hebben wij met mijn moeder keek film van tv. Toen mijn moeder heeft opnieuw vragen gesteld over je.
Ze heeft gevraagd over het gevoel dat ik aan u en dat zal worden als ik zal komen in je hou. Ik heb verteld dat als we met u beslissen om samen zijn dan zal ik naar je. Ze is niet tegen.
Maar spreekt dat wij met u moeten leren elkaar beter. Danny, Ik heb afgesproken met mijn moeder.
Ik denk dat we moeten leren ook meer over elk ander. Maar iets in een borst spreekt mij dat wij met u samen.
Dus het is jammer voor mij, maar ik opnieuw zou moeten eindigen mijn brief. Danny, Ik heel veel zou willen schrijven om u meer, maar ik moet gaan. Ik zal wachten voor uw brief morgen.
Met vriendelijke Emerald!!! Groet.
Letter 6
Hallo mijn lieve Danny!!!!
Uw brief als zonnestralen warme mij. Ze doen me gelukkig. Ik ben zo blij dat ik van je. Je maakt me altijd blij.
Uw brieven maakt me gelukkig. Ik was gisteren met mijn grootmoeder. Ze vroeg me dat ik heb het wat voor jou.
Dus het is prettig voor mij om te kijken naar een foto. Ik wil dus dat we elkaar niet alleen op een foto.
Ik wil dat we samen in een echte leven. En ik denk dat wij met u binnenkort samen.
Ik heb geprobeerd om te schrijven dat ik uit Rusland. Maar toen mijn structuur is geannuleerd. En ik heb besloten om te schrijven dat ik niet uit Rusland. Daarom Ik in de eerste brief aan u hebben verteld over dat ik uit Rusland.
Ik had nooit gedacht dat je te misleiden. Danny, Ik willen vragen heel belangrijke vragen. Ik wil dat u mij verteld over je laatste betrekkingen. Ik denk dat de tijd is gekomen dat we met u kan spreken over. Als u niet wilt, kunt u vertellen niets voor mij. Ik wil alleen dat er tussen ons geen geheimen. Danny, U Begrepen? Ik had betrekkingen. Ik ontmoette een aantal jongens voor. Maar bij mij is gebleken niets. Mijn vorige relaties waren ongeveer 1,5 jaar geleden. Ik hield van de man. Ik dacht dat hij houdt van mij ook. Maar ik was verkeerd.
Hij heeft me heel veel pijn. Ik heb over dat hij sliep met mijn kennismaking. Ik niet kon vergeven het hem. Hij heeft me bedrogen. Het heeft me zeer veel pijn. Ik denk dat u niet een dergelijke persoon Danny. Ik weet dat je nooit zal hurt me. Dus het is zo jammer voor mij dat ik niet met je.
Ik ben erg graag gaan lopen met je mee. Ik wil uw stem horen en te voelen als je me omhelzen.
Danny, Het lijkt mij dat wij met u zijn gemaakt te worden samen. Ik denk dat het vanaf het begin.
Ik ben dankbaar voor het lot dat zij heeft voorgelegd aan me je. Ik weet dat wij met u binnenkort zal samen.
Vind je het leuk om naar te kijken Sterren ___? Gaat u mee te lopen met me mee, te kijken naar sterren? Ik ben erg wilt. En ik weet dat binnenkort onze dromen werkelijkheid geworden.
U heel goed mens. Gisteren heb ik opnieuw gesproken met mijn moeder over jou. Ik sprak met haar over dat ik wil bij je zijn. Ze vertelde me dat heb ik goed nagedacht. Ze vertelde me dat als we met u beslissen om samen zijn ze niet zal worden tegengeworpen. Ze wil gewoon dat ik gelukkig was. Ik weet dat wanneer Ik zal met u zal ik mis mijn familie. Maar ik wil graag met u mee. Ik wil dat ik mijn familie.
Danny, Ik met ongeduld wacht op uw brief van morgen. Ik ben erg mis je en ik hoop dat binnenkort al onze dromen werkelijkheid geworden. Met vriendelijke Emerald! Groet.
Letter 7
Hallo mijn lovely! Ik hoop dat jullie allemaal OK! Het was prettig voor mij om lees uw bericht en danken voor uw woorden. Ik stuur u andere foto, waarschijnlijk op die foto's die je al zag, jij hebt gebruikt. Ik hoop dat dit beeld zal geven opnieuw aan u goede emoties. Vandaag mijn werk is eerder klaar en ik, hebben geschreven om u deze brief, ik stelt voor een diner voor mij en mama .. Mine naar mama is ziek een beetje en vandaag aan mij voor te bereiden is. By the way, schat, wat levensmiddelen is geliefd voor u? Dat u de voorkeur geeft; snoep, vlees, een vis? Informeer mij Danny. Ik ben in staat om niet slecht op de keuken, mijn moeder verzorgd van het vele jaren terug. U kunt er van overtuigd dat zij te zijner tijd. Ik makkelijk diverse salades, soepen, maar ook spel en een vis. In de grotere mate Ik geef de voorkeur aan een vis, en ook voor mij heel veel te graag fruit, kiwi, bananen, ananas en een meloen. Vandaag huizen Ik zal voorbereiden op de Chinese kip en groente salade. Waarschijnlijk u Danny, hou van de smakelijke levensmiddelen. We hebben spreekwoord "de weg naar hartje van de man - passeert via zijn maag! "Ik was vaak van overtuigd dat het toen waargenomen van mijn vader. Daarom Danny, Ik zal bereiken om je hart met de hulp van mijn culinaire vaardigheden. Het is een grap! Nu ga ik over keuken. Ik hoop, dat mijn vader het zal blij. Ik wacht op je berichten!
Mijn kussen. Yours Emerald. Groet.
Letter 8
Hallo mijn lieve Danny! Ik ben het lezen van uw brief en II vind het nogal intetresting om te leren je mening in je laatste mail. Wij wisselen onze oppinions in de letters en ik denk dat ik je beter leren.
Danny, Ik stuur je mijn nieuwe foto. Ik hoop dat je mijn foto. Ik zou erg blij om te zien uw nieuwe foto's. Ik vrije tijd door het lezen van romans. Ik ben erg romantisch.
Ik droom. Ik zou graag willen weten hoe u uw vrije tijd besteden.
Ik hou van het leven interessant voor mij en voor mijn vrienden, dus ik net als verschillende soorten van entertainment. Ik hou van dansen, ga dan naar de bioscoop, de verschillende partijen en natuurlijk I adore te besteden tijd aan de lucht te communiceren met de natuur.
Maar nu ik meer en meer denken aan een romantische avond met een man. WHA doen dromen laast tijd? Hou je van 's avonds met uw familie? Ik hou heel veel te besteden vakantie met mijn familie toen we verzamelen samen aan de tafel. Hoe u willen besteden je vakantie? Vertel me alsjeblieft weten, ik ben erg nieuwsgierig! Ik zou graag willen verzoeken u een heel persoonlijke vraag, ik hoop dat u zal worden boos op mij. :) Doe u een vrouw nu? Schrijf mij meer over jezelf: je gevoelens en verlangens.
Ik ben bereid om het te lezen. Wacht tot uw berichten. Mijn embrases.
Uw Emerald. Groet.
Letter 9
Hoi lieve vriend Danny. Veel dank voor uw brief. Het was de langverwachte brief. Ik ben echt heel erg blij te ontvangen uw brief. Ik ben echt blij dat ik heb je gevonden. Ik moet u zeggen ik heb oceaan van emoties en sensaties die Ik had niet in mijn hart voor. En op dit, mijn verstand en mijn hart zegt me dat ik te beantwoorden door uw oprechtheid constante oprechtheid. Mijn hart en mijn reden zegt me dat ik moet u vertellen wat ik voel me nu omdat het een deel van onze vriendschap en ik moet delen met je.
Ik moet u zeggen dat het nodig was veel tijd om te schrijven en na te denken over deze brief, want ik wilde zeggen de juiste dingen voor u zijn. Ik wilde niet om te beledigen of van streek u in ieder geval, en het is echt de moeite me dat zeggen iets mis mei doen. Ik normaal gesproken rechtstreeks uit mijn hart, en ik ben nu, maar soms, woorden moet zorgvuldig worden gekozen. Danny, Ik voel me enigszins verloren gaan als ik heb geen mogelijkheid een computer te gebruiken om te lezen van uw brief.
In mijn ziel, ik voel tevredenheid en vreugde als ik denk dat het over jou. Ik heb nog nooit gedaan dit in mijn leven (geprobeerd om een relatie tot halverwege in de hele wereld), en Ik kan nog veel leren over hoe verder te gaan, maar ik ben meer dan bereid om leren wat het ook is om te slagen als dat uw wens ook. Ik ben ook denk dat paren moet de beste vrienden mogelijk, die vertrouwen en delen met elkaar in alles wat ze voelt. Danny, Ik weet niet of mijn woord en gedachten zin om u, en ik probeer heel hard om ze in getypte woorden dat u zult voelen en begrijpen. Ik geloof in God, en ik denk dat ik gesteld door middel van proeven voor te bereiden me voor aan een man met wie ik zal besteden de rest van mijn leven liefdevolle, tot een betere waardering voor hem, respect hem en koesteren de liefde, dat hij zou geven, alleen de vraag, dat ik terug hetzelfde. Ik hoop dat mijn woorden en letters zijn niet saai is aan u, maar zij zijn veel meer dan alleen maar woorden, zij zijn mijn gedachten en gevoelens, en ik stuur ze naar je. Ik ben erg verlangen dat u het in uw hart en zijn comfortabel met het delen van uw persoonlijke gevoelens met mij wil ik weet dat je op een meer intieme niveau, ik zou als u het delen van je dromen, je verwachtingen, je gevoelens van het hart met me, ik werkelijk wensen te verbinden met je op een niveau dat gaat een stuk verder dan louter vriendschap.
Please do not think me dwaas te denken deze dingen, ik denk dat het in Om iets te doen slagen, moet je wel eerlijk zijn, en dat is wat ik ben doen met je. Kunt u uw ogen sluiten voor slechts een minuut, en denken en dromen wat een leven konden we delen, hoe het zou zijn, is de lol van het leren van elke ander. Danny, Ik geloof echt dat dromen doen uitkomen voor mensen die durven te geloven in dromen, want als ze geloven in hun hard genoeg, dromen kunnen geworden in de werkelijkheid. Ik denk dat u zich geschokt dat ik deze manier, maar hier, waar ik was verhoogd, het geschenk van ware liefde van een man is iets dat meer is vergelijkbaar met een Mirage of zelfstandige bedrog, in plaats van wederzijdse gevoel waarbij twee enamored mensen kunnen elkaar. Ik hoop dat ik niet kruipend op met mijn woorden. Ik heb er zoveel dat ik wil met u delen, en elke keer dat ik schrijf naar je, ik voel me er nooit genoeg tijd om te zeggen dat alles wat ik wil zeggen, en Ik heb altijd het gevoel dat ik iets vergeten belangrijk dat ik wilde delen met u mee. Danny, Wanneer ik spreek van u en ik denk aan je, het doet er niet toe voor mij wat iemand anders denkt. Ik wil zeggen dat u erg mooi voor ik. Ik bedoel, ik vind dat je niet alleen aantrekkelijk als een man, ik ook spreken van de schoonheid die in u is, de schoonheid van uw interne wereld, en helaas, dit bepaald soort schoonheid is zeer bijzonder en zeldzaam. De meeste mannen hebben alleen optredens, maar niet over de schoonheid van binnen, en dit is waar de ware schoonheid is. Dit, is dat voor mij is de belangrijkste en meest significant in alle grenzen van mijn karakter, mijn ziel en mijn bewustzijn. Uw woorden tot mij met zoveel vriendelijkheid en zorg, zij uitdrukkelijk de schoonheid in jou. Ik denk dat je bent echt knap, de essentie van wat schoonheid moet worden, en er is niets dat iemand zou kunnen zeggen dat me dat zou dwingen om mijn ogen zelfs een beetje. Ik willen verlagen essentie van mijn schrijven aan slechts een gedachte. Ik weet niet of ik kon duidelijk uitleggen al mijn gedachten en gevoelens, die overflow me nu, of niet. Ik wil vertellen dat ik het gevoel hebben we zeer goede vrienden en ik ben er echt van genieten onze vriendschap. Ik streven om te leren je meer en ik durf te hopen dat je dat een dachten dat onze relatie kan ontwikkelen meer dan genoeg voor eenvoudige vriendschap. Het is die manier waarop ik me voel. Zoals altijd Ik hoop dat mijn brief van oordeel u in goede gezondheid en geesten, en ik hoop dat ieder van u wil u komt ware een dag. Danny, Ik kijk uit naar uw antwoord, zoals altijd met anticipatie op en ongeduld .... Met tederheid Emerald. Groet.
Letter 10
Hallo mijn meest gewenste Danny. Ik ben erg blij te ontvangen uw brief opnieuw. Dank u dat u vergeet niet over mij en altijd blijven ik schrijf. Ik ben erg blij dat u hebt voldaan! Uw brieven altijd straalt zoveel licht in mijn donkere hemel. Dank u voor uw mooie woorden.
Vandaag evenals altijd Ik heb u in mijn dromen weer! U was zal me maar je zult niet kiss me, je alleen kijken en glimlachen, je je hand op mijn gezicht en kijk in mijn ogen. Het is een liefdevolle gevoel maar toch je terug, niet wetende wat te doen. Het is een prachtig gevoel, een van tevredenheid, een van de veiligheid. Ik voelde me erg vreemd, ik wilde omhelzen je mijn armen, zachtjes kus je en zeg je alles wordt ok, voelen onze passie, het delen van alle dingen in onze mooi in het leven. Ik zou uw zoete hart en de ziel als je zou willen worden op deze manier. Danny, U weet, in de kindertijd ik droomde bij het vinden van de prins, met wie ik kan gaan over The Edge van de aarde. Enige later, na vele jaren begreep ik: in het echte leven kan ik niet aan prins, alleen in dromen ... en in een sprookjes. Er is geen ideale mannen.
Maar veel lijkt op een ideale match die nodig is voor u, kunt u zoeken. Ik kan vertrouwelijk vertel u, dat u - man van mijn dromen ... Ik kan niet uitleggen een oorsprong van de liefde. Ik kan niet verklaren waarom vrouw trekt aan de man. En ik kan niet verklaren waarom de man trekt aan de vrouw. Het komt op een onbewust niveau. Danny, Ik weet dat u voelt iets voor me, en ik voel dat mijn hart staat open voor je. Ik moet je heel veel. Ik ben het niet mijn leven zonder uw brieven. Ik weet dat ik wil geven u al mijn tederheid, die voor een lange tijd Ik heb in mij. Niets is te vergelijken met het gevoel van het vullen van iemands leven. De opwinding die martelt me terwijl ik wacht op uw brieven per dag. Het gevoel, dat vult elke hoek van mijn hart. Elke stap ik veilig is, omdat ik vind je om me heen. U bent mijn droom, je bent mijn engel, je bent mijn ziel, je zijn mijn leven! Ik wil je 'Lady in red ", waarover zong Chris De Burgh. En ik wil dat je weet, dat ik nog nooit gevoeld als dit voordat. U fleuren mijn dagen en geeft mij de kracht uit te oefenen, bestrijding van elke dag voor je. U hebt me diepste emoties en gevoelens die ik heb bewaard binnenkant van mij zo lang. Ik denk dat onze betrekkingen met u in iets meer ... Het zo enthousiast mijn humeur. Ik weet niet wat ik moet doen zonder uw brieven ... Ik elke dag met ongeduld wachten uw brieven. Ik ben altijd bang als ik zie uw brief in inbox. Deze gevoelens zijn niet gelijk over alles. Ik wil u vragen Danny, Wat we doen meer ... Ik denk dat we moeten ondernemen enkele stappen ... Omdat ik niet kan, ik zal niet lang stand houden dialoog door middel van brieven. Elke dag dat ik begrijp dat u meer lenen, meer en meer plaatsen in mijn hart. Ik voor een lange tijd was alleen. En onze dialoog wordt groter dan eenvoudige dialoog. Ik ben zo blij dat hebben voldaan aan u!
U lijkt mij man van mijn dromen. En ik heel veel wil mijn droom kwam true ... Danny, Denk er eens over na. Ik zal wachten op uw schrijven ...
Net als altijd. Groet Emerald.

Letter 11
Hallo mijn lieve Danny! Ik ben blij om te spreken met je weer. Dank u voor uw mails.
Ik ben blij dat onze betrekkingen verder op en we dichter bij elkaar. Ik vertel over u over aan mijn familie en vrienden. Ze hopen dat op een dag krijgen ze kennismaken met u mee. Zij dringen aan op het met name mijn moeder doen. :) Ik vertelde ze dat je zeer ernstige en goed persoon. U weet dat de ouders zijn altijd zorgen maken over hun kinderen en ze willen ze alleen maar goede dingen. Hoe zit het met jou Danny?
Heeft u al gezegd dat uw familieleden over mij of niet?
Wat doen ze denken aan het? Informeer mij alstublieft weten. Hebt u plannen met betrekking tot onze betrekkingen? Ik denk dat het zal leuk om wat tijd samen, is het niet? Om te leren elkaar beter. Waarschijnlijk volgende maand kunnen we elkaar ontmoeten:) Bijvoorbeeld in Europa of in een andere plaats.
Helaas kan ik niet nodigen u uit om mezelf. Ik woon samen met mijn moeder en ik hebben geen extra ruimte.
Ik hoop dat u mij begrijpt? Ik wil alleen met u, Tet-a-tet, raak je. Oh, het is mijn droom.
Laten we eens praten, sweety. Ik wacht op uw brieven. Duizenden kusjes voor jou.
Letter 12
Hoi, mijn lieve Danny! Have a good day! Ik ben blij dat je mijn berichten.
Hoe voel je je vandaag? Ik ben ok! Mijn huidige naam nastya, en mijn achternaam Dozhdikova.
Emerald, is de mijne nik. Ik ben een beetje opgewonden en kon ik nauwelijks in slaap vallen. Ik zat te denken van onze vergadering.
Dit evenement maakt me opgewonden. U gepresenteerd me met een zee van nieuwe emoties.
Ze geven me een nieuwe impuls en het doel voor het leven. Ik denk dat het noodzakelijk is voor ons om onze bijeenkomst, zodat er geen problemen en ongemakken in onze zaken. Ik zal mijn baas vragen om me een vakantie, ik denk het niet een probleem. En hoe zit het met jou? Zult u in staat om me up? Zult u een aantal vrije dagen voor me? Waarschijnlijk heb je de intense werkplan en zal worden absant? Dan kunnen we acquintance dichterbij, ik kom tot u over enkele dagen.
Wat mij betreft is het geen probleem om te reizen naar je. Ik zal blij zijn als het is handig voor je toegeven mij. Het is geweldig om te zien dat u leeft, en uw vrienden. Je zal me je stad. Mijn baas me kan laten gaan in het buitenland en mijn werk kunnen beheren zonder mij en ik heb er geen zorgen over. Schrijf me what do you denken. Als je niet zou vergeten zal ik de voorbereidingen voor mijn reis.
Kus je. Your Nastya. Groet.
Letter 13
Hi my lovely Danny!!! Ik ben blij om te zien jou e-mail. mij aangenaam te leren, dat u idee te ontmoeten en wil ook mij te zien en te uitgeven met mij de tijd.
Mijn geboortedatum 11.09.1981. Ik denk, dat in onze volgende berichten kunnen we bespreken in detail onze vergadering en vaststelling van de tijd en een plaats voor dit doel. Ik wil vertellen aan je schat, dat is het zeer aangenaam, voor de vrouw te zijn ervan overtuigd dat er de man die haar wacht ook wil houden in de handen. Een dergelijk idee invloeden adviezen vrouwen en haar gedrag. Daarom dank u Danny, dat u mij heeft geboden om voelen. En wat heeft u ideeen en verbeelding over die dag, toen Je zult kennismaken met mij? Informeer mij alstublieft het. Geachte, bij mij is er een veel van ideeen, hoe we kunnen besteden samen onze tijd. Ook ik zal gaan voor u een aantal verrassingen en ik denk, dat u graag het. Ik worden om u te informeren Danny, over enkele ideeen in de volgende berichten. Maar je moet weten, dat wanneer u in mijn handen het niet snel kan je uit mijn omarmt. Ik moet niet schrijven over die dingen waarop ik zal met u, maar u zult onthouden voor een lange tijd! Nu ik de finish brief. Ik zal wachten voor uw berichten. Mijn zacht kussen! Yours Nastya.
Letter 14
Hi my lovely Danny! Het is prettig voor mij om te lezen van uw woorden. Ik ben blij om te leren, dat u bereid mij in het huis. Dank, die u vertrouwt mij, mijn dear.Danny, wil ik u vertellen dat in de verleden de boodschap die ik wilde controleren, voor zover u serieus te behandelen ik. Vergeven voor dit prachtig, maar je moet me begrijpen. Voor mij was Het is zeer belangrijk om te weten of u akkoord met mij in het huis of niet. Als u erop dat wij elkaar ergens in het hotel of in de andere plaats, - dat aan mij zou denken, wat niet u wilt afspelen gastheer voor mij, want je hebt het of je vrouw of niet ernstig genoeg is om naar mij, en je wilt ontmoeten me voor een entertainment.
Het controleren - was klein voorzorg. Ik hoorde dat veel mensen krijgen kennis te hebben alleen seks met de nieuwe persoon, hoewel er in de structuur in kennis, die serieuze bedoelingen. Nu ben ik er zeker in je Danny, En ik ben blij dat je echt leek dat de persoon die Ik wil ontmoeten! Hield ik met groot plezier, ik verricht op u enkele dagen. Deze dagen zal ik bereiken in het agentschap van de reis-en te ontvangen de informatie voor dat, om voor u de volgende maand. Ik zal informeren u uitvoerig over in het volgende e-mail. Ik wacht uw berichten. I adore u mijn lieve Danny. Mijn kussen! Yours Emerald.
Letter 15
Hi my dear! Ik ben blij te ontvangen uw brief, ik dank u dat u begrijpt ik! Schat, je bent een van de weinige mensen die ik kan vinden begrip.
Hoe was jouw dag vandaag, sweety? Ik hoop u op OK? Ik heb wat goed nieuws voor jou. Vandaag had ik een telefonisch gesprek met een reisbureau. Hij zei dat het is vrij moeilijk om een visum voor uw land. Maar hij zal proberen om mij helpen bij het vorm. Hij deed niet vertellen de details over de telefoon, maar we hebben afspraak morgen. We ontmoeten en discussieren over de vraag over het visum. Ik hoop, Yoney, alles komt in orde! Ik ben echt erg enthousiast over en hebben een groot verlangen om je te zien! Zelfs moeilijkheden en kosten van het geld zal niet stoppen met me. Schrijf me sweety! Ze geven me meer kracht en energie! Mijn kussen aan u, mijn favoriete Danny!
Uw Nastya. Groet.
Letter 16
Hi my lovely Danny! Ik ben blij om te spreken met je weer! Het wordt gemakkelijker voor me om met u te praten in het Engels als ik slecht inzicht in de Nederlandse taal. U begrijpt het Engels? Ik heb goed nieuws voor u! Vandaag heb ik een ontmoeting gehad met de reisagent en leerde een aantal informatie over een visum. Hij legde mij een situatie over opvang visum te komen voor jou. Uw regering meer strikte controle te bezoeken uw land, want van het terrorisme. Dus het is niet erg makkelijk te krijgen een visum. Maar hij zei dat hij zou proberen om het voor me. Hij zei dat onlangs ze hadden al enkele visa voor onze toeristen komen naar uw land. Schat, ik ben zo blij dat ik niet geconfronteerd met veel moeilijkheden voor het ontvangen van een visum. Ik was erg bang dat het bureau niet kon geven me een visum.
Maar de agent zei dat het visum zou worden geeist van hen in 2 of 3 weken. Morgen Ik moet naar het bureau te ondertekenen een contract met hen en we zullen ook beslissen over de vraag over de betaling. Nu is het tijd om te gaan om foto's van me voor het visum en de vragenlijst voor fullfill ambassade. De agent Sait dat het whould worden gedaan morgen toen ik naar hen. Sweety, ik ben zo blij dat onze voorbereidingen zijn begonnen. En zeer binnenkort zullen we samen zijn. Schrijf me, alsjeblieft wat denk je ervan? Wachten op uw berichten! Kiss you! Your Nastya.
Letter 17
Hallo mijn lieve Danny! Ik ben blij om te communiceren met je eens, en ik wacht ongeduldig wachten op de dag wanneer ik kan u zeggen "Hallo!" persoonlijk. Dank u voor uw berichten.
Ik ben erg moe en intens moment. Ik ging naar het bureau vandaag een contract getekend daar. Volgens dit contract Zij zullen de documenten voor mijn reis naar je, ze tickets kopen en delicer me naar het vliegtuig. In mijn stad zijn er geen vliegveld, en ik zal gaan naar Moskou met de trein. Dus heb ik om te weten in welke luchthaven Ik kan vliegen op. Informeer mij over. De agent moet deze informatie morgen, is het noodzakelijk om hem voor het ontwikkelen van de vlucht aan u en om te weten de kosten van mijn reis naar je. Vandaag heb ik reeds betaalde het eerste deel van geld voor visa en andere documenten voor mijn reis naar je. Het was een beetje meer dan ik dacht. Ik van plan dat het visum paspoort en andere noodzakelijke documenten kost 200 $, maar vanwege de problemen met de ontvangst.
Dus nu heb ik betaalde $ 400. Lieverd, het is mogelijk dat zal ik u vragen om hulp.
Ik denk dat ik niet zal kunnen betalen het andere deel van mijn contract mezelf: voor verzekering en tickets. Ik zal leren over het later. Ik zal u informeren over het als ik een hulp. Ik hoop dat zal geen probleem voor u en ik kan me niet druk te maken over it.I hebben u allen vandaag het nieuws over mijn reis naar u, en nu naar huis gaan om een rust. Ik ben erg moe vandaag.
Ik hoop dat zeer binnenkort kan ik je omhelzen, sweety. Mijne favoriet, ik wacht op je brief.
Mijn kussen en omarmt!
Uw Nastya. P.S. Vergeet niet om mij over uw adres en de dichtstbijzijnde luchthaven waar ik kan aankomen is.
Letter 18
Hi lovely Danny! Ik ben blij om te lezen van uw bericht. Ik voel me een beetje onhandig want ik heb u vragen over hulp. Ik mezelf altijd beschouwd als de de onafhankelijke persoon en kunnen oplossen al mijn problemen mijzelf. Maar deze keer helaas kan ik niet doen. Ik echt niet had verwacht dat mijn reis naar u zullen aldus worden expencive voor mij. Toen ik reisde vroeger kostte me minder.
Maar ik ben blij om te denken dat ik een vriend als jij, te voelen ondersteuning.
Ik ben blij om te denken dat ik naast me de sterke man die kan beschermen me van alle excitments van het leven. Ik had mijn agent geinformeerd over de luchthaven en hij heeft alle kosten voor mij. Het zal ongeveer 800 euro. Dit is voor tickets, verzekering, de weg tot aan de luchthaven en een aantal andere noodzakelijke kosten.
Ik heb wat geld die bleven na betaling van de 1-ste deel van mijn opdracht.
Het is de buurt van 300 euro, de totale som van 800 euro ik moet nu 500 euro aan betalen aan de makelaar het tweede deel van mijn reizen naar je. De agent zei dat Ik moet betalen gedurende 3-4 dagen. Ik hoop lieve, dat het geld niet erg moeilijk voor jou om me te betalen. Ik weet het niet geplande uitgaven voor jou. Als het zo, niet boos op me alsjeblieft! I miss you very much en ik wachten op onze vergadering. Ik zal u op de hoogte van alle nieuws die ik leren van de agent. Hij deelde mij, dat zij niet zullen betalingen accepteren van niemand. Ze accepteren een dergelijke betaling alleen van mensen die een contract getekend met them.So ik betalen het tweede deel van de betaling in contanten mezelf. De agent zei dat er in onze stad zijn er enkele banken die betrokken zijn bij het verplaatsen van geld van andere landen.
Hij zei dat ze het snel, het duurt slechts een dag. In onze stad van de bank van het transformeren van geld "Western Union". Ik hoop dat er in jouw stad is er een kantoor van de Western Union en kunt u mij geld. Ik kijk met ongeduld wordt forward to hearing from you. Sterke omarmt. Yours Emerald. Groet.
Letter 19
Hallo mijn lieve Danny. Hoe gaat het ermee? Hoe uw humeur? Ik ben zeer verheugd met uw brief. Dank u voor uw begrip en de steun van mijn situatie. Geachte, Ik zou het handiger als u geld Western Union. Ik hoorde het is handig en snel. U moet mijn persoonlijke informatie. Ik weet niet de informatie databank agentschappen. Beste, Nu ik heb geen digitale foto's van mijn moeder. Al mijn foto's met mijn moeder in de krant. Als ik tegen je gelogen, ik heb een foto album, en ik zal foto's van mijn ouders en mijn kinderen de foto's. Heeft u een familie foto album? Ik denk dat het Engels zou beter zijn te schrijven als het gaat om geld. Ik weet het Engels. Ik schrijf u een brief naar het internet cafe. Beste Danny, Ik ben van jullie is er geen geheimen. Ik weet dat we nog weinig weten van elkaar en we hebben een heleboel van dat gesprek. Het is moeilijk te beschrijven alle aspecten van het leven door middel van brieven. Dus ik wil u te ontmoeten en communiceren met u, in werkelijkheid, je kijkt in je ogen en je emoties. Ik hou van je en echt willen ontmoeten. Ik kijk uit naar uw antwoord. Ps. Mijn persoonlijke informatie: Anastasiya Dozhdikova, Rusland, de stad Yaransk, 612260, Lenin street 21/15.
Letter 20
Hallo mijn lieve Danny. Hoe gaat het ermee? Hoe uw humeur? Ik ben goed. Ik ben erg blij om je brief. Schat, ik ga naar bureau en vraag de medewerkers of ze sturen je een bevestiging e-mail, en u informeren. Ik heb geen bankrekening, dus vroeg ik om geld te verzenden Western Union. Ik begrijp niet waarom u niet kunt u het geld via Western Union. Ik kreeg te horen dat de onderneming actief in vele landen over de hele wereld. Schat, ik kan je mijn telefoonnummer, maar voor mij is het erg duur zou zijn. Ik neem een exploitant die werkt thuis en hij heeft een klein gebied van roaming. Daarom is de inkomende en uitgaande gesprekken zijn duur. Het is veel goedkoper om te bellen u van een onderhandelingsmandaat punt. Ik werk niet ver van de woning ongeveer 15 minuten te voet. Ik ga meestal naar het werk te voet, maar behalve wanneer het regent of slecht weer. Ik zie dat u bezig bent ver van huis. Je werkt voor de stad? Beste Danny, ik kijk uit naar onze vergadering. I love you very much, en heel veel missen.
Ik wil dat je knuffel en kus. Ik kijk uit naar je brieven. Met liefde, uw Nastya.
Letter 21
Hallo mijn lieve Danny. Hoe gaat het ermee? Hoe uw humeur? Ik ben zeer verheugd met uw bericht. Dear me, je wilt kopen een elektronisch ticket. Dank u voor uw hulp. Helaas kan ik niet nemen van uw ticket.
Ik ondertekende een contract voor reisagenten, die ik verbinden met het opstellen van documenten, en ook tickets kopen via het agentschap.
Ik hoop dat je me? Ik kijk uit naar onze vergadering. Ontmoeting met u voor mij zou het beste cadeau. Ik hou van je heel erg vervelen. Ik kan niet wachten voor onze ontmoeting met jou. Ik hoop dat dit zal zeer binnenkort gebeuren. Ik hou van je en kijk uit naar uw antwoord. Met liefde, uw Anastasiya.
Letter 22
Hallo mijn lieve Danny. Hoe gaat het ermee? Ik ben zeer verheugd met uw brief. Beste, ik weet niet de details van mijn vlucht. Ik zal Tickets kopen als ik mijn documenten gereed zal zijn en wanneer betaal ik het tweede deel van 500 euro op de conditie van het contact. Hier is het adres waar het reisbureau waar ik vroeg: 610000, Kirov, Kirov Gewest, Oktyabrsky Ave., 104, van. 801. Beste, ik zal kunnen aanpassen msn. Wanneer u in staat zullen zijn om gemakkelijk verbinding te maken met de msn? Ik wil met je praten. Maar het meest van al wil ik u te ontmoeten in de werkelijkheid. I love you very much. Ik ben erg saai zonder jou, ik kijk uit naar onze vergadering. Ik wil je omhelzen en kussen voorzichtig. Slapen en wakker worden met jou. Ik zou aan u na het werk. Ik wil heel graag ontmoeten. Om naar uit te kijken naar uw antwoord. Met liefde, uw Anastasiya
Letter 23
Hallo mijn lieve Danny. Hoe gaat het ermee? Nogmaals, ik blij om je prachtige brief. Ik kan configureren msn en we kunnen praten met je via msn. In onze Internet Cafe is Webcam, ik hoop dat zeer binnenkort zullen we kunnen zien elkaar via de webcam. Ik begrijp dat ik toen naar u, u betaalt mijn kosten voor de reis. Op dit punt heb ik niet het geld om te komen tot u, zonder uw hulp zal ik niet kunnen komen naar u toe. Ik wil heel graag ontmoeten. U bent dezelfde man, die ik zocht zijn hele leven. Ik hou van jou. Elke seconde denk ik over jou.
Ik echt wil dat we samen waren. Om naar uit te kijken naar uw antwoord. Uw Nastya.
Letter 24
Hallo mijn lieve Danny! Hoe gaat het ermee? Als ik zie uw brief, ik ben in de zevende hemel van geluk. Ik heb geprobeerd te installeren msn, maar ik niet. Dus ik utanovila yahoo masanger. Hier is mijn adres: nastyadozh@yahoo.com We kunnen praten over yahoo masanger, zal spreken over de organisatie van mijn reis. Ik zal wachten op u!
Uw Anastasiya. P.S Ik zou liever, als u mij schrijven in het Engels. Bent u het ermee eens?
Letter 25
Hello my dear Danny. I am very pleased that we were able to talk on msn.
I was glad to see you through the camera. You have a beautiful smile and beautiful eyes. I see you are afraid to send me money. Okay, I will try to configure the webcam. When we talk cmozhem on msn? I look forward to your reply. Your Nastya.
Letter 26
Hallo, mijn liefde Danny. Hoe zijn uw dag. Ik ben blij om je brief. Ik was niet in staat om je een paar dagen. Ik heb veel zaken die moeten gebeuren. Ik probeerde een paar keer op msn om 6 uur, maar je was er niet. Ik ben erg wilde om te praten met je daar, is dit de enige plek waar ik je kan zien in de werkelijkheid. Ik denk constant over u en uw imago vertegenwoordigen voor je. Ik ben zeer ontbreken. Ik ben erg wilt worden bij u in de buurt. Ik zie je bent verward met mijn naam. Nastya is de verkorte naam en Anastasiya is mijn volledige naam op het paspoort. Zie je? Ik begrijp dat u correct u wilt komen naar me? Als u gaat vliegen met mij, moet je zijn om te vliegen naar het Kirov, en er zijn reeds trein naar Yaransk. U vindt het moeilijk om een dergelijke reis, omdat je niet weet Russische taal. Daarom veel beter zijn als ik zou aankomen aan jou. Bovendien, mijn documenten zijn bijna klaar en u alleen een ticket kopen. Ik heb alleen dit zal je helpen. Begrijp je? Ik hou van je heel veel en heel veel willen ontmoeten. Your Love Nastya.
Created: 2009-08-14    Last updated: 2009-08-14    Views: 509
Latest female scammers
Name: Elena
Age: 30
Name: Polina
Age: 30
Name: Kimberly Albert
Age: 30
Name: Maria Abdul
Age: 33
Name: Lisa
Age: 35
Name: Jeannie Dolans
Age: 30
Name: Chrissy Wills
Age: 33
Name: Sonya
Age: 34
Name: Elena
Age: 50
Name: Janet
Age: 25
Name: Nancy
Age: 26
Name: Karen Donatello
Age: 36
Name: Natalia Vitalyevna Soloveva
Age: 50
Name: Selena
Age: 34
Name: Rosalinda Adjei
Age: 36
Name: Olga
Age: 34
Name: Clara Fred
Age: 36
Name: Grace Grave
Age: 34
Name: Tessa Ryessel
Age: 31
Name: Faith
Age: 35