Scam Letter(s) from Anastasia Dozhdikova to Michael (Netherlands)

View profile of Anastasia Dozhdikova

Letter 1

Hallo Beste, Michael!
Ik heb je brief nog eens en ik ben gelukkig. Ik wil meer weten over u zoveel mogelijk te weten. Ik weet niet waar te beginnen?
Ik wil beginnen te zeggen over mij. Zoals u nu weet, mijn naam is Olga. Mijn vrienden noemen me vriendelijk Olechka. Jij ook, dus je kunt me altijd bellen. Hoe anders zijn je vrienden bellen u?
Ik ben nu 27 jaar oud en mijn verjaardag op 11 augustus 1982. Ik heb nog nooit een man en had geen kinderen.
Ik woon in de stad Kirov. Ik werk als accountant, voor mijn vak. Mijn werk is prettig voor mij, het is altijd hetzelfde, maar soms is het erg moeilijk en is gedwongen om werk mee naar huis nemen om het allemaal gedaan te krijgen.
Ik weet hoe ik de computer een beetje gebruik, maar zeer slecht! op het internet, dan is de minimale mijn vaardigheden! Je schrijft met mijn werk. Recent voorzien van een superieur internet, en nu heb ik en mijn collega's aan deze praktijken! :) Je bent bedreven in de computer en internet? waarschijnlijk ja, je bent een man. Mannen goed berijmd in de technologie, maar veel vrouwen zijn kwetsbaar weinig verstand van. Voor mij is het moeilijk om te studeren en hopen dat u zult me moeten vergeven van de gelegenheid gebruik om enkele domheid in onze communicatie ...
Prijs Hoog Michael, nu een prachtige dag, mijn ziel verheugt zich. Dus je wilt zijn had je een vrije minuut van de tijd een wandeling door de stad.
Toen ik ging naar zijn eigen werk, zag ik hoe mensen waren blij vandaag, omdat het weer vandaag, gewoon prachtig, beter dan gisteren, op een thermometer
30 warmte, waait een zachte veterok.blagodarya dat ik een geweldige sfeer en een goede emotionele houding ben. Ik hoop lieve, dat u allen ook? Vertel me, hoe gaat het?
Lieve Michael, over mijn Engels, studeerde ik voor het eerst in de school, dan op de universiteit, ik woonde ook aanvullende cursussen om mijn kennis van de taalvaardigheid te verbeteren. Ik heb nog nooit een dialoog met de persoon voor wie taal zou een eerste taal, dus ik weet het niet perfect Engels. Vertel me Michael zodat je begrijpt mijn woorden en hoe je het zou waarderen mijn taal?
Michael, wat wil je weten over mij? Vraag me en ik zal je antwoord met veel plezier. Ik denk dat je een fatsoenlijke man en je weet hoe je netjes te gedragen met een vrouw.
Lieve Michael, ik hoop dat u foto's te verzenden. Ik zou graag meer van hen te krijgen.
Ik stuur je foto's van mij. Ik heb je net als ik? Wat vind je leuk bij vrouwen? Wat doe je je trekt je aandacht? Wat vind je mij? Ik hield het heel graag willen weten.
Ik hoop dat ik morgen weer uw brief en uw foto's ontvangen. Ik zal wachten heel veel. Vergeet niet te schrijven me een brief snel, oke?
Ik ben zeer look'll geduld ...
Uw nieuwe vriend, Olga.

   

   

Created: 2010-08-06    Last updated: 2010-08-06    Views: 252