Popup content
STOP SCAMMERS. com
Dating scammer Henrietta Butler
First name: Henrietta
Last name: Butler
Age: 33
AKA:
Barbara Lindsberg
AKA:
Barbara Lindsberg
Name aliases:
Babara, Babra, Barbarra, Barbera, Barbra, Baribara, Hennritta, Henriette, Henritta
Scammer's Location(s):
Abeokuta (Nigeria); Ogun (Nigeria)
Also claims to be in:
Kassel (Germany); Oslo (Norway); Hobart (Australia)
Address(es):
5 Allen Avenue Road, 23439 Abeokuta, Ogun state, Nigeria
Phone number(s):
2348038885980
234801644033
E-mail address(es):
henriettebutler@live.com
bearlady4christ@hotmail.com
Operates on site(s):
Facebook, Temptation Dating, Wayn

Scam REPORT(S)

REPORT N1 (added on January, 13, 2014)
Geert (Belgium)


From last year Christmas (2012) she is gone with over 40000 ? from me. with all different stories like her visa had to be extended, travelling allowance for coming over.

Scam Letters

Emails from Henrietta Butler to Geert (Belgium)
Ik ben blij om terug te horen van u over Temptation-Dating.com. Ik ben nieuw op *** website en wil graag met je praten en wat we met elkaar gemeen hebben zien. Nou ik ben een zeer gemakkelijke dame en ik denk dat van anderen weg te gaan voordat ik, als ik met iemand zijn belangrijk voor mij dat ze een goede tijd hebben, ik heb er veel vertrouwen, ik weet altijd wat ik wil in het leven. Ik zelden in, en dingen zien wel. Ik hoop dat u niet denkt dat de afstand een probleem zou kunnen zijn voor u, want wat mij betreft, ik heb geen probleem met de leeftijd of afstand, Leeftijd is maar een getal.

Eerst moet je weten dat mijn naam Henriette is en ik ben geboren en getogen in Hobart in Australie, maar mijn moeder komt uit Longville Belgie en ik heb er vele malen geweest. Mijn moeder woont in Barrow Engeland en ze overleed aan borstkanker niet lang na de dood van mijn vader en ik verloor mijn vader enkele jaren geleden om de automatische crash. Ik drink mijn diploma als verpleegkundige lang geleden in Australie, maar ik kwam naar Nigeria om mijn stage training te doen en ik heb hier al ongeveer 3 maanden geleden en zal binnenkort hier afmaken alles.

Ik verblijf met mijn vriend Barbara die werken als verpleegkundige ook. Ik ben 32 jaar oud single en nooit getrouwd, 5,7 lang, en ik heb wel een goede vorm en figuur. Wat betreft de afstand, ik ben bereid te verhuizen als ik de juiste man van mijn keuze vinden om met en de verzorging van mij te nemen en

Comments

Please add comments about this scammer.
To place complete report with photos, letters, fake docs, etc. and become Free Gold member on our website, please fill in the report form.
Created: 2014-01-13    Last updated: 2014-01-13    Views: 1552