Popup content
STOP SCAMMERS. com
Dating scammer Natalia
First name: Natalia
Age: 25
Name aliases:
Nat, Nata, Natalchika, Natalechka, Natali, Natalichka, Natalie, Natalii, Nataliia, Nataliuka, Nataliulka, Nataliulya, Nataliusenka, Nataliusha, Nataliya, Natalka, Natalochka, Nataloka, Natalushka, Nataly, Natalya, Natalyok, Natalyuhoka, Natalyulenka, Natalyushka, Natalyy, Natasha, Natashechka, Natashenka, Natashik, Natashka, Nathalia, Nathalie, Natika, Natka, Natty, Natulenka, Natusha, Natushka, Natushok, Natusik, Natuska, Natusy, Natusya, Naty, Nutalchika, Nutulenka, Tusya
Scammer's Location(s):
Yoshkar-Ola (Russia)
E-mail address(es):
nataliyaskookum@gmx.com

Scam REPORT(S)

REPORT N1 (added on August, 22, 2014)
Joe (USA)


I don't understand a word she says but by the looks of things she is just another scammer.

Scam Letters

Emails from Natalia to Joe (USA)
Hallo mooie vreemdeling!
Ik ben op zoek naar een interessante man voor serieuze relatie. U wilt een vrouw die zal voor u een interessante gesprekspartner en trouwe metgezel van het leven te ontmoeten?
Wereld is onvoorspelbaar, en alleen de liefde kan een echte vreugde.
Een beetje informatie over mij: Mijn naam is Nataliya, ik ben 25 jaar oud. Ik ben een alleenstaande, kermis en open vrouw. Ik wil een relatie met een vriendelijke en sympathieke man te bouwen. Ik hou van dieren, ik hou van om nieuwe dingen te leren en wees dapper. Ik hou niet van twijfel, en soms ben niet bescheiden. Ik heb geen slechte gewoonten.
Als u geinteresseerd bent om een nieuwe ervaring te hebben en het opbouwen van een relatie met mij, schrijf alleen mijn persoonlijke e-mail.
Uw intrigerende Nataliya
De beste wensen!
Created: 2014-08-22    Last updated: 2014-08-22    Views: 1229